Kado tips meisje 10 jaar

Een meisje van rond de 10 jaar (en ouder), wat is nou een origineel kado om haar te geven. We hebben een aantal leuke en grappige kado's voor je geselecteerd waarmee je bij deze tiener meiden vast de blits kunt maken.

Altijd een goed kado voor tienermeiden zijn leuke accessoires zoals armbandjes of wat dacht je van een bijzonder telefoonhoesje, een sjaal of een mooie tas of clutch als je een wat luxer kado wilt geven.  In dit blog hebben we online een paar leuke kado's voor je geselecteerd.

Bijzonder kado voor een meisje
Bij Gezinnig hebben ze oog voor originele en bijzondere kado's met een educatieve twist. Je vindt online diverse geschikte kado's voor meiden van 10 jaar en ouder. Wat dacht je van Table Topics, een leuke kubus met lollige en serieuzere vragen om avonden met vriendinnen over te kunnen kletsen. Of het hilarische boek 'de waarheid en niets dan de waarheid over je ouders'. Dit jaar uitgebracht is het ontzettend leuke boek 'Ontdek je stad'. Bekijk alle kado's online bij Gezinnig.nl: kado voor meisje van 10 jaar of ouder.

kado tiener meisje boek de waarheidkado meisje wreck this journalkado tiener table topic

Leuk kookkado voor meisje
Zelf wat lekkers maken in de keuken, een lekkere taart, koekjes, cupcakes of een ijsje, daar houden veel meiden van 10 wel van. Helemaal leuk als je dan bijzondere vormpjes hebt, waarmee je de lekkernijen kunt maken. Wat dacht je van deze cupcake vormpjes in de vorm van een spijkerbroek, of de ijsmaker in de vorm van een lolly. Wedden dat je de jarige jop hiermee blij zult maken. Bekijk de leuke kado's hier: kookkado's en meer

leuk kado meisje 10 jaar

Gadgets voor de telefoon
Tienermeiden en telefoons, je kunt ze niet meer zonder elkaar voorstellen. Hoeveel meiden van 10 jaar hebben al een telefoon? Het zijn er steeds meer. Dik kans dat je dus flink kunt scoren met een kado voor de mobiele telefoon, zoals deze groothoeklens (van nog geen tientje). 

kado tiener meisje 10 euro 

Origineel of grappig kado voor tienermeiden

kado meisje lego notebook container pennenbakjeketting zonnebril kado meisje 10 jaar

We hebben ook een paar sites voor je gevonden waar je zeker kunt slagen voor een origineel of grappig kado voor een meisje vanaf 10 jaar. Onze favoriete sites zijn: ditverzinjeniet (zoals de naam al zegt vind je daar echt grappige kado's) en megagadgets (al zou je denken dat er alleen kado's voor mannen te vinden zijn, vind je toch ook echt veel grappige kado's en ook zeker voor meiden)

3D sieraden voor meiden
Bij de HEMA kun je online armbandjes en kettingen bestellen met een eigen tekst. Een naam, spreuk of gewoon BFF. De sieraden zijn 3d geprint en kunnen online besteld worden. Bekijk ze hier: 3D armband met naam

sieraad kado meisje 10

Ook leuk voor een meisje van 10 jaar, een microfoonborstel, of een mini ventilator om je nagellak sneller te laten drogen (bekijk ze hier: Gadgethouse - meisje

origineel kado meisje 10 jaar

Meer inspiratie online opdoen voor een kado voor een meisje van 10 jaar?

Kijk dan op onze overzichtspagina met kado's: ZOOK kado voor meisje