Kado tips meisje van 7 of 8 jaar

In deze blog geven wij tips voor een kado voor een meisje dat 7 of 8 jaar is of wordt. Kleine kadootje voor een verjaarspartijtje van een vriendinnetje en grotere kado's als je iets bijzonders zoekt voor een je dochter of nichtje van 7 of 8.

Een meisje van 7 of 8 jaar...., is een meisje dat in groep 4 of groep 5 zit. Je hebt natuurlijk heel veel verschillende type meisjes. De ene speelt graag buiten, de ander houdt van lezen of hangt het liefst op de bank. Toch hebben we een heleboel leuke tips die de meeste meisjes van 7 of 8 jaar leuk vinden. WAnt de meeste meisjes van deze leeftijd vinden het heerlijk om af en toe binnen te knutselen, iets te maken van strijkkralen, te spelen met Lego Friends, met Kapla, soms nog met poppen en samen met vriendinnen leuke spelletjes doen. Heb je na het lezen van dit blog behoefte aan meer inspiratie, bekijk dan onze kadopagina voor meisjes.

Keukenprinses
Vindt de jarige jop het leuk om te bakken (bijvoorbeeld muffins of cupcakes) bekijk dan even deze grappige muffin vormpjes van Ditverzinjeniet: Cupcake-vormpjes

leuk kado tips meisje 6 7 jaar

Op diezelfde site vind je overigens heel veel andere leuke kado's voor meisjes van die leeftijd. Tip: kijk hier vooral als je op zoekt bent naar een grappig kadootje. Bekijk alle opties hier: Ditverzinjeniet - kado meisje

Meisjesmode - leuk en praktisch

Veel Meiden worden blij van nieuwe kledingitems. Een leuk rokje, wellicht niet meer in de kleur roze. Een mooie legging, een vrolijke sjaal, muts of wanten of een leuke riem. Of een rugtas voor school- of sportspullen. Zo combineer je een kado gelijk met iets praktisch. 

Kado met naam

Meisjes van 7  gaan of zitten naar groep 4, de klas waar je steeds beter leert lezen en schrijven. En wat is leuker dan je een kado te krijgen met je eigen naam erop. Kijk eens op de site Sorprentas voor diverse leuke kleding met naam, heel geschikt als kado voor meisjes van 7 of 8 jaar! 

leuk kado meisje 7 jaar 

Of geef een super leuke broodtrommel met een foto van het meisje erop. Bestel er meteen een leuke drinkbeker bij die ook gemakkelijk is om mee te nemen naar sport. Je bestelt ze heel gemakkelijk bij Hema. Bekijk de fotokado's hier: broodtrommel met foto

leuk kado meisje 7 of 8 jaar

Kadotips voor een kinderfeestje van een 7 of 8 jarige

Zoek je een kleinigheidje, denk dan aan een leuke sleutelhanger. Je hebt al sleutelhangers van rond de 5 euro. Ze kunnen aan de fietssleutel of gewoon op de kamer worden gehangen. We hebben veel leuke kadootjes gespot op BOL.com, daar vind je ook deze leuke hangertjes, zoals de flamingo of de sleutelhangetjes die je nog zelfs kunt inkleuren.

leuk klein kado meisje van 7 of 8 jaar

 

SES heeft ontzettend leuke knutselpakketten voor meisjes. DIY sieraden, cupcakes en strijkkalen.

Stabilo stiften en kleurpotloden gaan echt lang mee. En de speciale stabilo potlood of pen wordt op veel scholen aanbevolen om te leren schrijven. 

stabilo stiften pen potlood kleurpotloden lego friends de boot

Bijzonder kado voor meisje van 7 of 8 jaar
Zoek je een bijzonder kado kijk dan op onze ZOOKaLicous websites voor een leuk kado zijn:

PSikhouvanjou (bijzondere kado's)
Sorprentas
Koterkado 
Bartsmit
Hema

Veel succes met het vinden van een geschikt meisjescadeau! Kijk voor meer inspiratie op ZOOK.nl/kado-voor-meisje of lees ons blog vol kadotips voor meisjes van 5 of 6 jaar. Heb je zelf nog leuke kado tips wat je een meisje van 7 of 8 jaar cadeau kunt geven, laat het ons dan zeker weten.