Origineel kado voor meisje

Jaaa.. een origineel kado voor een meisje. Bijvoorbeeld een kado waar je om kunt lachen, dat leuk is om te geven (en te krijgen): daar weten wij wel raad mee.

Om te beginnen deze geweldige ijsmaker in de vorm van een Chupa Chups lolly. Net als onderstaande muffin bakvormpjes zijn ze van het merk Fred, die hele leuke, grappige en originele kado's maakt.

De muffin bakvormpjes in de vorm van een spijkerbroek. Elk meisje vindt dit een leuk kado, toch?! Als de muffin er zo lekker overheen hangt, ziet hij er helemaal geweldig grappig uit. De vormpjes zijn van het merk Fred en worden verkocht bij Ditverzinjeniet.nl: Muffin vormpjes

Een feestje om zo'n leuk kado te krijgen, en nog leuker om er muffins mee te maken. Hier maak je de jarige jop vast heel blij mee!

leuk kado voor meisje online

De vormpjes zijn gemaakt van siliconen in de vorm van een korte spijkerbroek. En Fred heeft meer leuke cakevormpjes in de aanbieding. Zoals deze in de vorm van kies (ondanks de suiker geen last van gaatjes!). 

origineel kado voor meisje online

Bekijk de hele collectie kado's van Fred op Ditverzinjeniet.nl. Zonder twijfel een leuk en grappig kado voor een meisje. 

Wat vind je van deze leuke kussens in de vorm van een donut. Zijn ze niet om op te eten? Nee... helaas. Maar je kunt er wel heerlijk op chillen. Je kunt kiezen verschillende 'smaken' zoals jam, chocolade, glazuur of hagelslag. Kun je kiezen of verzamel je ze allemaal voor een bonte collectie donuts. Of geef er eentje kado aan je BFF! De kussens zijn gemaakt van superzacht fleece en circa 45 cm doorsnee en gespot op trendyspeelgoed.nl.

 

Ook leuk om te geven is een kado met naam. Wat dacht je van een super leuke retro sporttas met naam, of een super hippe muts voor de winter?

leuk kado meisjestas stoer kado meisje

Handige sites voor originele kado's voor meiden zijn:

tips grappig kado meisje

1. Ditverzinjeniet.nl

2. Gadgethouse.nl (de naam doet vermoeden dat je er alleen voor gadgets terecht kan, maar niets is minder waar. Ze hebben ook veel leuke meidenkado's)

3. FonQ.nl - ideaal is hun giftfinder waar je gemakkelijk een geschikt kado voor een meisje kunt vinden

4. Trendyspeelgoed.nl - voor veel originele kado's

 

Meer leuke en grappige kado's voor meisjes vind je op ZOOK.nl/kado-voor-meisje