Kado voor een jongen van 4 of 5 jaar (tips)

Kado Tips

Categorie

Kado voor jongen
In deze blog geven wij kadotips voor een kado voor een jongen die 4 of 5 jaar is of wordt. Kleine cadeautjes voor een verjaarspartijtje van een vriendje en grotere cadeaus als je iets bijzonders zoekt voor een je zoon of bijvoorbeeld neefje van 4 of 5.

Een jongen van 4 of 5 jaar....

Is een jongen die net naar school gaat en het heerlijk vindt om in de bouwhoek te spelen met grote blokken, auto's en treinen. Jongens die thuis (uren) kunnen spelen met Lego, Kapla, Hot Wheels en Thomas de Trein. Maar ook jongens die graag dingen ontdekken en het heerlijk vinden om buiten te spelen. 

Heb je na het lezen van deze blog behoefte aan meer inspiratie klik dan hier voor nog veel meer kado's voor jongens van 4 of 5 jaar. 

Origineel of grappig kado

Zoek je echt iets origineels voor de jarige jongen, kijk dan even op de site Ditverzinjeniet. Dit webshop barst uit elkaar van grappige, handige en originele kadootjes. Wat dacht je van deze stoere spaarpot waar je met krijt op kunt schrijven (zet er dan alleen geen Barbi op..) of deze stoere koekjesvormpjes. 

leuk kado tips jongen 4 5 jaar

Leuk kado voor school

4 jaar worden betekent voor het eerst naar school mogen, dus hoe leuk is dat met een stoere broodtrommel waarop een leuke foto van jezelf staat. Ze zijn heel gemakkelijk te bestellen bij de Hema. Bestel er meteen zo'n stoere drinkfles bij en de kleine jongen is er helemaal klaar voor! Bekijk alle opties hier: kado voor school

kado voor jongen 4 en 5 jaar

Buitenspeelgoed jongen 4 of 5 jaar

Ook leuk om kado te geven aan een jongetje van deze leeftijd is speelgoed voor buiten. Denk bijvoorbeeld dan aan een fiets, een step, verstelbare skates, verstelbare schaatsen, een trampoline. Ook leuk is echt speelgoed waarmee ze samen met vriendjes heerlijk op straat of in het park kunnen spelen. Op FonQ.nl vind je bijvoorbeeld het merk BS (Buitenspeel) waar je leuke spellen vind zoals blikgooien en een grote variant van boter-kaas-en-eieren.

buitenspeelgoed kado jongen 4, 5 en 6 jaar

Kado met naam

Jongens van 4 of 5 beginnen op de kleuterschool van het alfabet op de kleuterschool. En wat is leuker dan je een kado te krijgen met je eigen naam erop. Kijk eens op de site Sorprentas voor diverse leuke naamkado's. Van een stoere rugzak tot een drinkbeker met naam.

kado voor jongen 5 jaar met naam

Kadotips voor een kinderfeestje van een 4 of 5 jarige

Een voetbal of andere voetbalkado's, Lego, een skippy bal, een duikbril, een verkleedpak, knutselspullen, Hot Wheels, een puzzel, een kwartetspel, een zaklamp, een verrekijker, voetbalhandschoenen, knikkers, een vlieger of klei zijn allemaal leuke kado's voor een jongen van 4 of 5 jaar.

Onze ZOOKalicous websites voor een leuk kado voor een jongen zijn:

Ditverzinjeniet (voor hele grappige kado's)
Koterkado (schoolspullen met naam)
Sorprentas (leuke kleding met naam)
PSikhouvanjou (bijzondere kado's)
FonQ - buitenspeelgoed

 

Veel succes met het vinden van een geschikt jongenscadeau! Nog iets meer inspiratie opdoen? Kijk dan op: ZOOK.nl/kado-voor-jongen.

Heb je zelf nog leuke kado tips wat je een jongen van 4 of 5 jaar cadeau kunt geven, laat het ons dan zeker weten.