Kado meisje van 5 of 6 jaar (tips!)

Een leuk kado voor een meisje van 5 of 6 jaar: waarmee kun je een meisje van die leeftijd nou echt blij mee maken? Wat is nou leuk om een meisje van 5 of 6 jaar kado te geven?

Wij hebben de leukste cadeaus voor meisjes, die online te bestellen zijn, voor je geselecteerd. Kleine cadeautjes voor een verjaarspartijtje van een vriendinnetje en grotere cadeaus als je iets bijzonders zoekt voor een meisje dat 5 of 6 jaar wordt. 

Kado meisje buitenspeelgoed
Op FonQ.nl vind je ontzettend leuk en origineel buitenspeelgoed dat geschikt is voor meisje in de leeftijd van 5 of 6 jaar. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de Mandala Designers, grote sjablonen met krijtjes om de mooiste straattekeningen te maken. Of alle originele spellen van het merk BS (Buitenspel) om heerlijk in het park, op het strand of in de straat mee te spelen.

leuk kado meisje 6 jaar buitenspelen

origineel kado meisje 5 jaar stoepkrijt mandala

Kado voor school
Meisjes die 5 of 6 jaar worden gaan zitten in de kleuterklas (of net in groep 3). Het is altijd leuk om een nieuwe broodtrommel te krijgen maar het is nog leuker als die broodtrommel is voorzien van een foto van haarzelf. Dat kan heel gemakkelijk online bij de Hema. Tip: bestel er meteen een leuke drinkbeker bij die zowel bij school maar ook bij sport gebruikt kan worden. Bekijk de kado's hier: leuk schoolkado meisje

kado voor meisje 5 a 6 jaar

Grappig kado voor meisje 
Houd die kleine meid wel van een grapje, dan moet je echt even kijken op de site Ditverzinjeniet. Daar vind je bijvoorbeeld deze grappige borden (ideaal voor slechte eters - zo wordt het een stuk gezelliger aan tafel). Maar ook kleine kado's onder de 10 euro die heel leuk zijn voor meisjes van 5 of 6 jaar. Of wat vind je van deze oergeestige cupcake vormpjes.

leuk kado meisje 6 jaar grappig kado meisje 5 6 jaar 

Kado met de naam van meisje
Meisjes van 5 en 6 beginnen net met lezen. Hoe leuk is het dan om een boek kado te krijgen met je eigen naam erop. Bij HEMA verkopen ze diverse leuke kinderboeken, waaronder Woezel & Pip, Pim & Pom en Jip & Janneke die voorzien kunnen worden van de naam van het meisje. De naam (en soms ook een foto) kunnen op het kaft en in sommige verhalen worden opgenomen. Een super kado voor een meisje van 5 of 6 jaar. 

kado meisje 5 jaarleuke kado met naam meisjekado meisje 6 jaar boek

TIP: meer leuke kado's met naam, geschikt voor meisjes, vind je op onze overzichtspagina: ZOOK.nl / kado met naam

Meisjeskado in thema
De meeste meisjes van 5 en 6 jaar oud hebben we een favoriet poppetje, Disney icoon of ander thema waar ze niet genoeg spullen van kunnen hebben. Meisjes in die leeftijd kun je nog heel blij maken met een cadeau van Hello Kitty, K3, Tinkerbell of LaLaLoopsy. Deze themacadeaus zijn vaak ook ideaal als je geen mega groot cadeau wilt geven. Een mooie pen van Hello Kitty, een etui van K3, een klein LaLaLoopsy poppetje of iets van de Disney favorieten zijn er van kleine varianten tot mega cadeaus. 

leuke lalaloopsy cadeaus voor meisje 5 tot 6 jaar

LalaLoopsy cadeaus voor meisjes vind je hier: Lalaloopsy cadeaus
Hello Kitty cadeaus voor meisjes vind je hier: Hello Kitty cadeaus
K3 cadeaus voor meisjes vind je hier: K3 cadeaus
Tip: uiteraard vind je op de site legio andere leuke thema helden waarmee je een meisje van 5 of 6 jaar heel blij mee kunt maken.

SES knutselpakketten voor meisje
Zoek je een kado voor een meisje dat van knutselen houdt, kijk dan eens naar het ruime assortiment knutselen met gips van het merk SES. In de pakketten zitten alle benodigdheden voor een heerlijke middag knutselen. Gips, vormpjes, verf en vaak nog extra artikelen om de creatie te versieren. Moet je een kado kopen voor een meisje dat van paarden houdt, dan heb je een gipsset met paarden. Bekijk het aanbod leuke knutselcadeaus van SES  online op de grote speelgoedwinkel: Knutselpakketten meisje

leuk kado voor meisje van 5 of 6 gipsen knutselpakket van SES

 

Mer inspiratie en tips nodig? Kijk op onze pagina vol leuke kado's voor meisjes: ZOOK.nl/kado-voor-meisje

Veel succes met het vinden van een geschikt meisjeskado! Heb je zelf nog leuke kado tips voor een meisje van 5 of 6 , laat het ons dan zeker weten.