Vriendenboekje volwassenen - persoonlijk cadeau voor speciale gebeurtenis

Kado Tips

Categorie

kado voor haar, Kado voor hem, Kado met foto, Huwelijk
Is er een speciale gebeurtenis waar je een persoonlijk cadeau voor zoekt, een cadeau voor een huwelijk, vrijgezellenfeest of jubileum. Wordt je zus 40, werkt je collega 10 jaar bij het bedrijf of trouwt je beste vriendin. Geef dan met alle vrienden, collega's of familieleden een persoonlijk samengesteld vriendenboekje.

Op de site www.vriendenboeken.nl maak je samen online een onvergetelijk vriendenboekje. Het maken van het vriendenboek is heel gemakkelijk. Kies op de site een thema voor het vriendenboek uit. Je selecteert de vragen (of voegt eventueel eigen persoonlijke vragen toe) en nodigt vervolgens alle vrienden uit om twee pagina’s te vullen met tekst en foto’s. De vrienden vullen deze pagina's heel gemakkelijk achter hun eigen computer in. Dat gaat allemaal automatisch via de website. Heel bijzonder dat alle dierbare vrienden samen de tijd nemen om voor jou iets op papier te zetten.

Als ‘eindredacteur’ van het vriendenboek kun je het volwassen vriendenboek nog persoonlijker maken met extra fotopagina’s, sfeerbladen en jaaroverzichten.

vriendenboekje volwassenen vriendenboek volwassenen

Ben je klaar met het samenstellen van het vriendenboekje? Dan wordt jullie boek in een fantastische kwaliteit gedrukt en binnen 5 tot 7 werkdagen thuis bezorgd.

Ook leuk: een vriendenboek samenstellen voor het afscheid van groep 8. 

Een persoonlijk volwassen vriendenboekje: bijzonder om te krijgen, geweldig om te geven! 

 

Reacties (1)

Ivonne van Akkeren
Wat een mooi idee. Ik ga het zeker delen! Dank je wel.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.