Glamping in een Coco Sweet

Gespot, de Coco Sweet! Een nieuw fenomeen in glampingland. In de Coco Sweet kampeer je, maar dan wel luxe.

De tenten zijn gezellig ingericht met een zitje, een keuken en natuurlijk echte bedden. Geschikt voor 4 personen. In de aparte ouderslaapkamer is plek voor 2 personen en in het woongedeelte kan je van de 2 banken een bed maken, ook voor 2 personen. Voor de tent is een overdekt zitje, zodat je bij alle weersomstandigheden buiten kunt zitten.

 

 

De Coco Sweets vind je op Camping Paardekreek, aan het Veerse Meer. Vanaf de camping kun je direct het water op om te surfen of met een boot te gaan varen.  Moet je dit nog leren, dan neem je hier surf-, zeil-, waterski- of wakeboardles. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin. En ook een binnenzwembad ontbreekt niet voor de minder warme dagen. Kortom, een echt watersportparadijs.

Heb je even genoeg van de waterpret, breng dan een bezoekje aan de historische stadjes Veere, Zierikzee of Middelburg.  Ben je in Zeeland, dan bezoek je natuurlijk ook Neeltje Jans, het attractiepark over de Deltawerken.

Op Camping Paardekreek zijn behalve de Coco Sweets nog meer leuke bungalows, lodges, trekkershutten en zelf een woonboot te huur. Ook met eigen tent of camper kun je op deze mooie camping terecht.

Wil je ook luxe kamperen? Bekijk de beschikbaarheid en prijs van de Coco Sweets.

Toch liever naar het buitenland?  De Coco Sweets staan ook in Frankrijk

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland