Glamping in hippe stacaravan

Bij kamperen gaat het om het buitenleven, maar in deze hippe stacaravan zit je het liefst de hele dag binnen.

Je vindt deze Bohemian Lodge in Toscane, Italïe. Deze luxe stacaravans zijn niet nieuw, maar ouderwetse stacaravans die helemaal gestript zijn en met duurzame materialen opgebouwd tot werkelijk…. een plaatje. Oude stacaravans worden zo in plaats van afgevoerd, gerestyld en krijgen, heel duurzaam, een tweede leven. Het eindresultaat is een authentieke lodge, natuurlijk van alle moderne gemakken voorzien. Lekker loungen doe je op de ruime veranda en hier vind je ook een buitendouche en buitenkeuken.

Camping Orlando in Chianti vind je in het hart van Toscane tussen de Chianti-wijnvelden. Op ruim 700 meter heb je hier een wijds uitzicht over Toscane. Doordat de tenten en caravans tegen de heuvel aanliggen heb je veel privacy. En de bomen geven in warme zomers heerlijk schaduw. Met 3 zwembaden is deze camping een paradijs voor kinderen.

Een bezoek aan één van de historische steden van Toscane staat vast ook op je 'to do' lijstje. Vanaf deze camping bezoek je gemakkelijk Florence, Siena, Lucca en Arezzo. En daarna weer snel terug naar deze heerlijke hippe stek!

Deze hippe stacaravan vind je nu alleen op deze camping Orlando in Italie.

Tip: In de toekomst ga je deze blikvanger op meer campings zien. Houd de site van Vacanceselect in de gaten.