Glamping op kindercamping

Op deze Overijsselse kindercamping vermaken je kinderen zich gegarandeerd. In de safaritent als hun stoere onderkomen of op de camping zelf waar enorm veel te beleven is.

Kampeerdorp de Zandstuve is gelegen in een mooie landelijke omgeving bij Hardenberg. Een fiets-of wandeltochtje in het Vechtdal ligt dan ook voor de hand. Als je er de tijd voor krijgt natuurlijk…

Voor je kinderen is de 50 meter lange glijbaan in het tropisch zwemparadijs natuurlijk wel erg verleidelijk. De allerkleinste zwemmers willen natuurlijk spetteren in het peuterbad van 15 cm diep. En heb je een kleuter, dan vermaakt die zich prima in het kleuterbad van 30 cm diep.

In en op het Stuufeiland zijn er allerlei kinderactiviteiten, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld in de knutselclub of in het theater. In het Cobus-speelkasteel of in een van de speeltuintjes op de kampeervelden kunnen je kinderen hun energie kwijt.

Op de 5 sterren camping kun je op verschillende manieren ‘glampen’. Drie toppers pikken we eruit voor je. Allemaal met uitgebreide keuken en sanitair!

 

Vechtdallodge: een luxe accommodatie met een canvasoverkapping voor het kampeergevoel. Met bedstee! Plek voor 6 personen.

 

 

  

 

  Verandalodge: met 8 slaapplaatsen perfect als je met twee gezinnen leuk wilt overnachten.  Slapen doe je op de bovenverdieping!

 

 

 

 

  Stuuflodge: een luxe canvas tent voor 6 personen. Gezellig die loungebanken op de veranda.

 

 

 

Wil je glamping, maar dan iets eenvoudiger en goedkoper? Op deze camping vind je  ook compleet ingerichte safaritenten voor 6 personen. Wel weer zonder sanitair...

Ga je toch meer voor het luxere segment, kies dan voor de Rheerzerlodge of de Veranda Chalet Buur.

Lees alles over glamping op deze kindercamping in Overijssel.

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland