Glamping Wales

Vanaf het terras voor je luxe tent heb je een fantastisch uitzicht op het grootste natuurlijke meer in Wales. Dat is nog eens een ‘tent with a view’.

Dit panoramische uitzicht krijg je op de Pant y March Farm van de familie Jones, gelegen in Noord-Wales. Zij runnen een boerderij met 300 Welsche schapen. Helemaal op traditionele wijze. Biologisch en duurzaam dus. 

Op het terrein staan 2 luxe lodgetenten met ieder plek voor maximaal 6 personen. Prettig als je van privacy houdt.

Koken doe je net even anders dan thuis. Er staat een op hout gestookt fornuis in de tent. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue. Een eitje voor het ontbijt? Deze raap jezelf in het kippenhok.

De tent heeft een eigen toilet en badkamer.  Er is alleen koud stromend water. Dus voor een warme douche moet je toch even lopen.  Mocht dit een tegenvaller zijn, dan heb ik goed nieuws voor je. Bij je tent zit een hottub! Echte glamping in Wales dus.

Uiteraard kom je hier niet om alleen maar in je prachtige lodgetent te zitten. Dit deel van Wales leent zich uitstekend voor watersport en voor een wandeling. Ga kanoën, raften of wandelen langs de heuvels en maak een stop voor een lunch bij zo’n echt Engelse Inn.

Lees meer over glamping in Wales op de Pant y March Farm.

Of kijk voor nog meer glamping in Noord-Wales, glamping in Zuid-Wales of glamping in Engeland.

MEER INSPIRATIE VOOR KAMPEREN