Kleine campings in de Dordogne

Op zoek een kleine camping om een leuke stacaravan te huren? Wij tippen een paar kleine campings in de Dordogne.

Kleinschalige campings waar je rust, ruimte, natuur, persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeertje vindt. Perfect voor je vakantie met jonge kinderen.

 

 

 

 

 

Allereerst Camping Val de la Marquise. Een gemoedelijke familiecamping midden in de Dordogne. Ideaal gelegen om de talrijke prehistorische grotten en indrukwekkende kastelen van de Périgord Noir te ontdekken. Op loopafstand vind je al het eerste kasteel, Château de Campagne.

Deze viersterrencamping heeft 104 staanplaatsen en 26 stacaravans te huur. Verspreid over 4 hectare groen, dus met veel ruimte waar kinderen zich prima kunnen vermaken.Je vindt er verder een mooi aangelegde zwembad en speeltuin. Of gooi je hengel uit in het visrijke meertje op het terrein. De dag sluit je af op het terras van het restaurant op de camping!

Wil je een accommodatie huren? Dan biedt deze kleine camping in de Dordogne je 2 verschillende types stacaravans. Een type Deluxe met 3 slaapkamers of het type Comfort met 2 slaapkamers.

Meer weten over Camping Le Val de la Marquise

            

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Camping Le Daguet ligt bovenop een bebost heuveltje in de buurt van het historische stadje Sarlat, een van de ‘must sees’ in de Dordogne. Vanuit je ligstoel bij het zwembad van de camping geniet je van het uitzicht over het heuvellandschap.

Op deze kleinschalige camping van 3 ha staan 75 stacaravans, voor maximaal 6 personen. Zo neer gezet dat je een maximum aan privacy hebt. Allemaal modern en comfortabel ingericht, met twee aparte slaapkamers. Met badkamer, magnetron, koelkast en barbecue ben je van alle gemakken voorzien.

Geen zin om te koken? Het is tenslotte vakantie. Dan biedt het restaurant en de pizzeria uitkomst! Vijf kilometer verderop is een forellenvijver. Je vangst kan natuurlijk ook op de barbecue.
Sightseeing in deze prachtige regio wissel je af met een potje volleybal, tafeltennissen of jeu de boules spelen op deze kleine camping.

Kijk hier voor de beschikbaarheid voor het huren van een stacaravan op Camping Le Daguet

Meer inspiratie voor Kamperen in Frankrijk