Luxe kamperen in de Dordogne

Of je nu je eigen tent opzet of zo’n leuke safaritent huurt, het wordt genieten van groen, superruime plekken, lekker uit eten, zwembad en meertje. Ideaal met kinderen.

Camping Les Ormes ligt in een park van 10 hectare, op 2 minuten rijden van het centrum van Saint-Etienne-de-Villereal, in de Dordogne. Je staat hier niet haring aan haring. Lekker ruime staplekken zowel voor je eigen tent als voor de safaritent die je kan huren.

Vanaf het terras bij het grote zwembad heb je uitzicht op zonnebloemvelden en op het meertje. Leuk om weer eens die rubberboot uit te proberen die ieder jaar weer meegaat in de achterbak. Bij het grote zwembad zit ook een apart kinderzwembadje voor de allerkleinsten.

Even geen zin om te koken? Je hoeft de camping niet af! De specialiteiten van de Périgord eet je in het restaurant gevestigd in de voormalige boerderij.  Trek in een snelle hap? Dan strijk je neer op het terras van de Pizzerria of snackbar! Ook erg prettig is het kinderrestaurant zodat je als ouder rustig kan genieten van je maaltijd en een goed gesprek.

Op deze luxe camping staan 24 sfeervol ingerichte safaritenten.  Ze zijn geplaatst op een mooie houten vloer en beschikken over heerlijke boxspringbedden. Bij aankomst al opgemaakt.  Je vindt er een keukenblok inclusief koelkast en keukengerei.  Buiten staat een grote tafel, heerlijke ligstoelen én een hangmat.  In de tent is geen stromend water, douche en toilet. Hiervoor maak je dus gebruik  van het sanitair op de camping.

Is deze glamping camping iets voor jou? Kijk hier verder voor alle details!

Meer inspiratie voor Kamperen in Frankrijk