Safaritent huren Duitsland

Ongerepte natuur, historische steden en mooie stranden. Je bent er zo, in Duitsland! Wil je er luxe kamperen, dan zijn er mogelijkheden te over.

Wij helpen je op weg met 3 campings waar je een safaritent kan huren. Een grote, middelgrote en kleine camping. Net waar jij en je gezelschap je lekker bij voelen.

 

 

 

 

Safaritent huren op een kleine camping

Op deze boerencamping staan slechts 4 safaritenten. Arche Hof Dengler is een typisch Frankische boerderij in het Fichtelgebergte in Beieren.  Hier zie je hoe de landbouw hier nog gedeeltelijk met hulp van paarden wordt bedreven. Je mag de boer ook een handje helpen. Over het terrein verspreid liggen zwemvijvers en een vijver voor de forellenkweek. Eén van de zwemvijvers is met een diepte van 90 centimeter zeer geschikt voor kinderen. Heerlijk afkoelen op warmere dagen! Op 200 meter van de boerderij kun je kanoën met een gids op het riviertje de Eger. Je safartitent heeft een badkamer en heeft 6 slaapplaatsen.

               

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Safaritent huren op een middelgrote camping

Camping Am Blanksee, met circa 80 plaatsen, vind je in de streek Mecklenburg-Vorpommern, in Noord-Duitsland. De camping ligt aan een prachtig meer met eigen strand tussen twee beschermde natuurgebieden. Zo combineer je een wandeling in de ochtend waar je reeën, zwijnen en otters kan spotten met een middagje zwemmen en luieren bij het meer op de camping. Prettig is ook de campingwinkel voor enkele boodschappen. Ook is er een speeltuin voor de kleintjes en op het terras van de gaststätte kun je ‘s avonds genieten van een drankje. Jouw safaritent staat op mooie plek aan de rand van de camping, bij het bos met deels uitzicht op het meer. 

       

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Safaritent huren op een grote camping

In Nordrhein-Westfalen ligt in het bosrijke natuurgebied Hohe Mark de Familiecamping Tillessensee, met circa 600 plaatsen.  Een camping in de categorie alles er op en eraan. Een zwembad, animatieteam, spelletjeskamer,  en tegenover de camping ligt een prachtig vismeer. Een heerlijke camping voor kinderen t/m 10 jaar. De safaritent die je hier kunt huren biedt plaats aan max 5 personen. Vanaf deze camping ga je vast ook naar Moviepark Germany, op 15 autominuten afstand. Ook leuk voor ouders!