Sea Lodges in de Egmondse duinen

Het Noord Hollandse strand en duinen zijn prachtig. Een mooie plek voor je vakantie! Helemaal als je in Egmond in één van de luxe Sea Lodges overnacht.

Op een kleinschalig vakantiepark staan 16 luxe ingerichte Sea Lodges. Van buiten heeft de Sea Lodge tentdoek en ziet er dus uit als een tent.  Binnen geniet je van de luxe van een huisje. Dus met echte bedden, tafel en stoelen en zelf een heerlijke loungebank. Glamping op zijn best.

Je kunt er met 6 personen slapen. Handig als je een accommodatie zoekt voor een drie generatie vakantie! Voor de kinderen is er een knusse bedstee met daaronder een speelhoek. Verder heeft de Sea Lodge een ruime woonkamer met open keuken en een complete badkamer met regendouche! Een gaskachel voor als het wat koeler is en een gezellige veranda voor de zomeravond. De aankleding en inrichting is helemaal in strandsfeer. 

Wil je helemaal luxe kamperen, bestel dan vers afgebakken broodjes en eitjes bij je ontbijt.

Op het terrein vermaken kinderen zich in de enorme zandbak, of als ze iets groter zijn aan de tafeltennistafel.

Behalve de tenten zelf is ook de locatie speciaal. De Sea Lodges in Egmond zijn rustig gelegen, aan de rand van het Noord–Hollands Duinreservaat. Hier kun je zelfs wilde paarden en koeien spotten! Met 10 minuten fietsen sta je op het mooie strand van Egmond aan Zee. De fietsen huur je op de camping, lekker makkelijk!

Tip voor de zomermaanden: de vuurtoren van Egmond aan Zee, de Jan van Speyk, is in juli en augustus op vrijdagavond open. Je klim naar boven wordt beloond met een prachtig uitzicht.

En tja, het blijft wel Nederland. Dus is het weer wat minder, dan biedt een bezoek aan het historische Alkmaar altijd uitkomst.

Check hier of er nog een Sea Lodge in Egmond voor je vrij is.

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland