Slapen in een yurt

Deze knusse Mongoolse tent kun je huren in Bretagne. Ervaar tijdens je vakantie het leven van een nomade.

Slapen in een yurt is een bijzondere belevenis. Het laat je kennis maken met de tradities en het eenvoudige leven van de Mongoloose nomaden. 

De yurt is rond en heeft één ruimte waar je leeft, slaapt en kookt. Dat geeft je een bijzonder knus gevoel.  De inrichting van de yurt is wel met zijn tijd meegegaan. Geen zorgen! In je yurt vind je een koelkast, goed bed en vrolijk geverfde Mongoolse meubels.

Douche en toilet deel je met bewoners van de andere yurts op de camping. De yurt biedt plaats aan maximaal 5 personen. De yurts liggen in een park van 1 hectare met voldoende ruimte tussen de tenten voor de nodige privacy. Je verblijf op deze yurt camping is helemaal relaxed als je je ook nog laat masseren in de welness yurt! 

Village de Yourtes ligt op slechts 6 minuten rijden van de zee. De kust van Bretagne staat bekend om zijn kleine baaitjes en leuke vissersdorpjes.
Een bezoekje aan de kustplaats Saint-Malo zal zeker op je programma staan. Hier maak je een wandeling over de beroemde stadswallen, dwaal je door de middeleeuwse straatjes en ontspan je met een drankje op één van de vele gezellige terrassen. 

Zin gekregen in zo'n avontuurlijk verblijf en wil je ook slapen in een yurt? Boek deze yurt in Bretagne nu.

Of kijk bij deze yurts in de Auvergne

Meer inspiratie voor Kamperen in Frankrijk