Staphorsterhuisje op familiecamping

Houd je van luxe kamperen en folklore? Huur dan zo’n uniek Staphorsterhuisje! Voor 4 of 6 personen.

Aan de rand van de bossen bij Staphorst, op de grens van Drenthe en Overijssel, is familiecamping de Vossenburcht te vinden. Hier combineer je het buitenleven in prachtige natuur probleemloos met luxe en comfort binnen handbereik. Je kunt hier uiteraard terecht met je eigen tent of camper. Maar heb je deze niet en wil je toch het authentieke kampeergevoel beleven? Boek dan dit unieke Staphorsterhuisje.

Deze bijzondere vakantiehuisjes zijn makkelijk te herkennen aan de typisch Staphorster kleuren. Elk huisje heeft zijn eigen naambordje in Staphorster stipwerk. Ook binnen zie je de folkore in de inrichting terug. En natuurlijk is slapen in een bedstee een bijzondere ervaring. De vakantiehuisjes zijn luxe uitgevoerd, met bijvoorbeeld een vaatwasmachine en een flatscreen televisie.

Je kinderen vermaken zich vast op deze camping. In de grote speeltuin, in het buitenzwembad of anders zorgt het recreatieteam wel voor vertier! Buiten de camping breng je natuurlijk een bezoekje aan Staphorst. Of geniet je al wandelend of fietsend van de rust en mooie natuur.  Dol op pretparken? Attractiepark Slagharen ligt met 15 kilometer om de hoek. Tip: supervoordelige entreekaartjes hiervoor koop je op vakantieveiling.nl 

Kijk hier of deze unieke Staphorsterhuisjes nog vrij zijn!

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland