Hippe kerstbomen

Je ziet ze dit jaar heel veel, kerstbomen gemaakt van hout of ander materiaal. Super hip, en leuk voor in huis! Zo tover je jouw huis om in heerlijke kerstsfeer zonder jaarlijks gesleep met kerstbomen EN blijft je huis vrij van naalden! Na de kerst is de kerstboom zo opgeruimd en volgend jaar zet je hem zo weer op.

We hebben online een heleboel leuke en hippe kerstbomen voor je gevonden. Hier vind je ons overzicht: 

Heel veel kerstbomen online

Misschien is het niet de eerste site waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een kerstboom, maar bij Wehkamp verkopen ze heel veel verschillende kunstbomen, bijvoorbeeld van het merk Black Box. Bomen die jaren mee kunnen en na de kerst zo weer in een doos op zolder kunnen. Geen jaarlijks gesleep meer met zware bomen en geen naalden meer in huis. Je vindt kunstbomen van uiteenlopende kwaliteit met bijpassende prijskaartjes. Bekijk ze allemaal online: kunstbomen

mooie kunstbomen kerstboom online

Zoek je een kerstboom, maar dan net anders. Dan is deze houten decoratiekerstboom, gemaakt van MDF en metaal misschien wel wat voor je. Less is more. Hang er een paar mooie ballen en wat lampjes in... en kom maar door met die gezellige koude winterse avonden. 

mooie houten kerstboom online bestellen

Kerstboom spiraal

Op zoek naar een super originele kerstboom? VTwonen heeft een spiraalvormige boom met een hoogte van 2 meter en een diameter van 80 centimeter. Decoreer de boom met een paar bijzondere kerstballen en je creëert een echte kerst eye-catcher in huis. Geen naalden (en ook geen kerstbomen geur...) maar een ontzettend hippe kerstboom waar je jaren van kunt genieten.

hangende kerstboom spiraal VT wonen

De kerstboom is vervaardigd uit metaal en is goud van kleur. Bekijk hem hier: spiraalvormige kerstboom

Handgemaakte kerstbomen van hout

Om te beginnen bij een favoriete website met handgemaakte producten: Markita / houten kerstbomen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stoere kerstbomen van Maiidee en Heppp. Ter inspiratie een paar foto's van kerstbomen van deze site. We konden het ook niet laten om de hertenkop van steigerhout erbij te plaatsen. Okay, het is geen kerstboom.. maar wat is hij gaaf!

hippe kerstboom van hout kerstboom van sloophouthertenkop van steigerhout

Of check de super mooie kartonnen kerstbomen van StudioBoon. Deze kerstboom van karton kan zonder probleem enkele jaren hergebruikt worden. Of de kleine 'tafelmodel' kersbomen gemaakt van berkenhout. 

hippe kerstboom van karton of hout

Verschillende kerstbomen

De eerste kerstboom staat voor less is more. Een metalen kerstboom op een houten standaard. Een leuk alternatief voor de traditionele boom. Je koopt hem bij BasicLabel. De wit houten kerstboom wordt verkocht bij Otto en is gemaakt van beukenhout.

metalen kerstboom op houten standaard leuke kerstboom van beukenhout

Tot slot een van ons favorieten, de hippe kerstboom gemaakt van oude dekens of jeans. Je vind de kertbomen en accessoires op IamRecycled

hippe kerstboom van oude dekens kerstboom van deken lappalou hippe kerstboom van jeans gemaakt kerstboom van wollen deken

Hippe steigerhouten kerstboom

Deze kerstboom vinden we ook heel erg leuk. Hij is gemaakt van steigerhout en voorzien van plankjes waar kaarsen of andere kerstdecoratie opgezet kan worden. Bekijk de boom online op ZOOFF.nl

steigerhouten kerstboom kerstboom van hout gemaakt hippe kerstboom gemaakt van steigerhout

Bij de HEMA kun je kleine bomen in een mooie feestelijke kleur bestellen zoals goud, wit of een witte circusverlichting in de vorm van een mooie kerstboom. 

mooie kerstboomversiering

Zit er een leuke kerstboom voor je bij? Meer leuke kerstartikelen vind je hier: ZOOK.nl/kerst