Kersthanger met naam

Een gepersonaliseerde kersthanger met naam. Super originele kerstversiering! Hang de kersthanger in de kerstboom of voor het raam of leg hem op een feestelijke kersttafel.

Je bestelt de kersthangers met naam heel gemakkelijk bij Bulbby of Koterkado. Kies de kleur van de kersthanger, de kleur van de tekst en eventueel een leuk symbool en de tekst wordt op de mooie vilten kersthangers afgedrukt. Met deze kersthangers voorzien van naam of tekst maak je de kerstaankleding heel persoonlijk. Fijne kerst!

Nieuw dit jaar zijn de houten hangers in de vorm van een kerstbal die je kunt voorzien van een eigen tekst, boodschap of naam. Met de handige tool van Bulbby kun je de kleur, afbeelding en tekst of naam kiezen en de leuke hangers online bestellen. De kersthangers passen door de brievenbus en kunnen dus ook een leuke toevoeging zijn bij de kerstkaart. Hang er een paar in de boom of leg de hangers ter decoratie op de kersttafel. Super leuk!

leuke houten kersthangers met persoonlijke tekst online bestellen

Ook heel leuk voor de kerst zijn de hartvormige vilten hangers met naam. Leuk als hanger voor in de kerstboom of voor op tafel. Bekijk ze hier: Kersthangers met persoonlijke tekst in diverse kleuren

Of ga voor de antracietkleurige vilten kersthangers met persoonlijke opdruk in kleur van Koterkado. Super leuk voor in de kerstboom of om neer te leggen op het bord ter aankleding van het kerstdiner. Bekijk ze hier: Vilten kersthanger kleur grijs

vilten kerstbal met naam