Broste servies, mooi aardewerk

Homezy blogt

Categorie

Wonen, Keuken
Mede dankzij de enorme populariteit van foodblogs krijgt ook servies meer aandacht. Een prachtig gerecht komt op een mooi, bijpassend bord natuurlijk het beste tot zijn recht. In Scandinavië weten ze dat ook en dus zijn de stoere, handgemaakte serviezen van Deense ontwerpers populair bij zowel chefs als foodies.

Stoer Nordic servies van mooi aardewerk
Het Nordic Sea servies van Broste Copenhagen is een mooi voorbeeld van originaliteit en een natuurlijke uitstraling. De frisse tinten blauw en groen van de Noordzee zijn de inspiratie voor dit handgemaakte servies van aardewerk, dat door de kleurdiepte steeds weer een andere tint laat zien. De opvallende streepjes die op elk element terugkomen zijn een echte blikvanger.

broste servier blauw grijs aardewerk

De Nordic Sand serie is een mooie aanvulling hierop en is wat rustiger van kleur. De tinten zijn geïnspireerd op het zand van de Noordzee en zijn overwegend beige met een subtiele groene nuance. Soms met hier en daar stippen, dat zorgt voor een mooie variatie.

scandinavisch servies nordic sand broste

Juist de combinatie van de Nordic Sea en Sand collecties vinden we interessant. Omdat de maten en vormgeving van beide series gelijk zijn kan je ze heel goed combineren en zo meer van jezelf erin leggen. Zet je bijvoorbeeld een Nordic Sea ontbijtbord op een Nordic Sand dinerbord, dan zie je hoe goed ze bij elkaar passen. Zeker bij grotere serviezen is dat een speelse manier om te variëren en veel restaurant zijn je voorgegaan.

servies broste scandinavisch design
Geschreven door: Taco Scheper namens Homezy.nl

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.