DJECO speelgoed

DJECO, het leuke speelgoedmerk uit Frankrijk maakt al jaren mooi, kleurrijk en educatief speelgoed. Heb jij je al eens in het aanbod van DJECO verdiept? Leuk speelgoed voor je eigen kinderen waar ze uren zoet mee kunnen zijn. Maar ook speelgoed dat heel geschikt is als cadeautje voor een jongen of meisje omdat er zoveel aandacht is besteed aan de mooie vormgeving van de spelletjes, puzzels en knutselpakketten.

We lichten een paar producten voor je uit die wij gespot hebben op PSikhouvanjou.nl - DJECO en waar wij heel enthousiast van worden. 

DJECO speelgoed voor kleintjes

Hamertje tik, wie kent het niet. Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen, het blijft leuk om te doen. Djeco heeft ook een paar verschillende varianten, zoals een kleurrijke bloemenvariant voor meisjes (adviesleeftijd vanaf 4 jaar), een stoere versie met monsters en eentje met voertuigen. In de doos zitten naast een hamer, prachtig geïllustreerde kaartjes, spijkers en de ondergrond 5 makkelijke en 5 moeilijkere voorbeeldkaarten. Genoeg inspiratie om er heerlijk op los te hameren: djeco hamertje tik

DJECO speelgoed hamertje tik online

DJECO trekdieren

Je hebt gewone trekfiguren maar je hebt ook de trekdieren van DJECO. De bovenste twee trekdieren op de foto hebben een vintage look en zijn van kunststof gemaakt met houten wielen. Als er niet mee gespeeld wordt, zijn het echt eye-catchers in de kinderkamer (of woonkamer). De onderste drie zijn gemaakt van hout en zien er super grappig uit. Leuk als kraamcadeautje of als cadeau voor een peuter.

DJECO mooie trekdieren trekfiguur

DJECO houten trekfiguren online

DJECO puzzels

Zoek je een educatief en mooi cadeautje, bekijk dan de serie prachtige puzzels van DJECO online. De puzzels zijn zelf al mooi geïllustreerd maar hebben daarnaast ook een hele mooie verpakking. Hoezo moet een puzzel in een rechthoekige doos als het ook zo kan?

leuke puzzels DJECO

Meer inspiratie opdoen? Bekijk de hele collectie speelgoed hier: DJECO