Dierenkinderfeest

Wil jij de verjaardag van je kind op een onvergetelijke manier vieren, ga dan met vriendjes en vriendinnetjes naar DierenPark Amersfoort. Hier kun je kiezen uit drie kinderfeestjes: het Olifantenfeest, de Tijgerfuif en het Reuzenfestijn. Kate was de eerste gast die tijdens haar feestje samen met haar vriendinnen hier vierde en ze mocht de de reuzenschildpadden onder de douche mocht zetten.

De dierenverzorgen hebben door jouw feestje  extra handjes bij om bijvoorbeeld tijdens een Reuzefestijn te helpen de reuzenschildpadden te douchen, eten te verstoppen en poep te scheppen. “De schildpadden worden normaal gesproken twee keer per dag onder de sproeier gezet door de dierverzorgers. “Dat is erg goed voor hun schild en daarnaast vinden de reuzen het heerlijk.”

Naast de belevenissen bij de schildpadden, ontdekken de kinderen met een gids nog veel meer dieren tijdens een rondleiding door het park. Bij de Tijgerfuif laat de dierverzorger de feestgangers zien waar de gevaarlijk roofdieren ‘s nachts slapen en tijdens het Olifantenfeest nemen de kinderen een kijkje in de trainingsstallen van de olifanten. De drie nieuwe kinderfeestjes kunnen op woensdagmiddag of zaterdag op vaste tijden worden geboekt via de website van DierenPark Amersfoort. 

Meer inspiratie opdoen voor een leuk kinderfeestje? Kijk dan op ZOOK.nl - kinderfeestje