Speelgoed opbergkleed

Ideaal, dit super leuke speelkleed voor kinderen waarin je speelgoed kunt opbergen. Zo kunnen kinderen heerlijk op de grond spelen met hun Lego, knuffels of andere speelgoed. Leg na het spelen alles erop, trek aan het touwtje en.. opgeruimd. Zo wordt het voor kinderen leuk en makkelijk om zelf op te ruimen en maak je het jezelf ook een stuk makkelijker.

Het opbergkleed van Play & Go is namelijk niet alleen een heerlijk (en leuk) kleed om op te spelen, door aan het touw te trekken, tover je het kleed om tot een handige opbergtas. Leuk voor de knuffels, Playmobiel of de kleine stukjes Lego. 

opbergen speelgoed hip speelkleed

Het opbergkleed is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. De trendkleuren zoals mint en roze, maar ook met hippe prints zoals de leuke zwarte snorren. De kleden voor de kinderkamer worden online verkocht bij VT Wonen. Bekijk de hele collectie hier: Play & Go opbergkleden 

speelkleed opbergkleed roze kinderkamer

Ideale speelkleden voor op de kinderkamer of voor in de woonkamer. Uitgeklapt is het kleed heerlijk om op te spelen, ingevouwen kun je er heel veel (klein) speelgoed in kwijt. Super praktisch en het kleed ziet ook nog leuk uit. Zo is alle rotzooi in huis snel opgeruimd.

Meer leuke ideeen vind je op: ZOOK.nl/kinderkamer of ZOOK.nl/opbergkisten