Muurstickers kinderkamer

Leuke muurstickers voor de kinderkamer, het is een makkelijke en niet te dure manier om van een simpele slaapkamer iets leuks te maken.

Er zijn ontzettend veel leuke muurstickers voor de kinderkamer online verkrijgbaar. We hebben een paar stickers voor je uitgezocht die heel geschikt zijn voor een jongens- of meisjeskamer. Een van onze favoriete merken die leuke muurstickers op de markt brengt is KEK Amsterdam. Je kent de stickers misschien wel, de leuke Afrikaanse jonge dieren met bijna levensechte afbeeldingen gemaakt op hoogwaardig mat stickervinyl. Kies je voor een muursticker van een kleine luipaard, een olifant of misschien wel een combinatie van Afrikaanse dieren? 

muurstickers beesten voor kinderkamer

Van hetzelfde merk zijn ook de muurstickers waarop je kunt krijten. Of je nou kiest voor een hippie volkswagenbusje of een brandweerauto, deze leuke en stoere muurstickers zijn super leuk voor de kinderkamer. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig schoolbordfolie, zijn waterproof en dus makkelijk schoon te maken. Zo is het een muursticker en schoolbord ineen.

leuke muurstickers kinderkamer schoolbordkrijt

Meer leuke muurstickers

We hebben een selectie gemaakt met muurstickers van verschillende leuke webshops, je vindt ze allemaal hier: muurstickers. Ook leuk zijn de muurstickers van bijvoorbeeld bomen (hang er een echt vogelhuisje in voor een extra leuk effect). Ook zie je op dit moment veel stickers met kleine patronen die je dan over de hele muur verspreid. Zoals bijvoorbeeld de muurstickers van Ferm Living.

muurstickers kinderkamer zwart wit motief

leuke muurstickers meisjeskamer

Muurstickers van VAN IKKE
Wij hadden ze nog niet eerder gespot, de muurstickers van VAN IKKE. Super origineel en leuk voor de babykamer of kinderkamer. Zo heb je een ondeugende chimpansee met lolly of een ondernemende giraffe. Bekijk de hele collectie muurstickers die leuk zijn voor de babykamer op Fonq.nl: muursticker VAN IKKE

originele muurstickers kinderkamer

Magneet behang
Is het een muursticker? Is het behang? Eigenlijk is dit Groovy Magnet magneetbehang iets wat er tussenin zit. Deze geweldige strook magneetbehang is een echte opfrisser voor de kinderkamer. Leuke bijkomstigheid: het is magnetisch, je kunt er dus kleine kaartjes, briefjes op tekeningen ophangen.

leuke magneten voor muur kinderkamer

originele muurstickers beesten kinderkamer

leuke webshop muurstickers kinderkamer

1. FonQ.nl - muurstickers (o.a. stickers van VAn IKKE)
2. Flinders.nl - muurstickers (o.a. stickers van Firm Living)
3. Wonenmetlef.nl - muursticker (o.a. glow in the dark stickers)
4. VT Wonen - muurstickers (o.a. groovy magnets muurstickers)

Toch nog even verder snuffelen? Meer leuke muurstickers voor de kinderkamer vind je op ZOOK.nl - muurstickers