Kidsdepot

Wat een super leuk merk met kinderkamer accessoires: Kidsdepot. Dit Nederlandse merk dat onderdeel is van Coming Kids (ook al zo leuk)

Dit Nederlandse merk dat onderdeel is van Coming Kids (ook al zo leuk) ontwerpt en produceert meubels en accessoires voor de baby- en kinderkamer.

Kidsdepot heeft een eigen, frisse stijl met veel leuke artikelen die helemaal meegaan met de trends van nu! Denk aan leuke metalen krukjes, aankleding voor de babykamer in allerlei leuke kleuren, mooie bijpassende vloerkleden en stoere opbergbakken. Zowel geschikt voor de babykamer als de kinderkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoere industriële lampen, de metalen krukjes of de stoere opbergbakken? Je zou er je hele huis mee kunnen inrichten!

stoer kinderkamer accessoires kidsdepot

Met de kinderkameraccessoires van Kidsdepot kun je van de kinderkamer een super hippe slaapkamer maken. Kies een kleur, bijvoorbeeld grijs, lichtblauw of groen, en maak er een geheel van. Of je nu gaat voor een stoere industriële kamer of een mooie naturel kamer, met de accessoires van Kidsdepot maak je het plaatje compleet!

stoere metalen krukjes kinderkamer kidsdepot

Ook ideaal zijn de stoere opbergbakken van Kidsdepot waar je gemakkelijk rommel in kunt opbergen (en geloof me.. als je niet oppast struikel je in no time over de hoeveelheid knuffels, playmobil en kinderboeken). Dus ook al is het maar een klein kamertje, handige opbergbakken, kisten of manden zijn altijd welkom. Bekijk de meubels en accessoires van Kidsdepot online op ikenik.nl: Kidsdepot

muurdecoratie stoere letters kidsdepot