Nobodinoz

Nobodinoz maakt super mooie accessoires voor de kinderkamer. Het Spaanse merk combineert klasse en kwaliteit met een betaalbare prijs.

Zo heeft Nobodinoz hele leuke en handige zitzakken, kussens, opbergmanden, speelkleden en matrasjes. Erg leuk aan het merk is dat de verschillende kleuren (van mooie pasteltinten tot hippe zwart wit prints) goed te combineren zijn. Maar je kunt ook kiezen voor een kleur of print en daar alle benodigde kinderkameraccessoires op afstemmen. Zo krijg je eenheid en rust in de kinderkamer. Nobodinoz wordt online verkocht bij PSikhouvanjou. Bekijk de volledige collectie accessoires voor de kinderkamer hier: Nobodinoz

Nobodinoz inrichting kinderkamer

Nobodinoz tipi's

Het Spaanse merk maakt ook een geweldige tipi's. Net als de accessoires zijn deze tipi's in de herkenbare Nobodinoz kleuren en prints verkrijgbaar. De tipi's zijn gemaakt van stevig katoen en mooie, stevige beukenhouten stokken. De tipi tent van Nobodinoz is 1.82m hoog en heeft een doorsnede van 1.28m. 

Nobodinoz tipi online

Om op te zitten, liggen, chillen

Nobodinoz heeft ook diverse leuke kinderkameraccessoires om op te zitten, liggen en chillen. Zitzakken in diverse formaten, stoere poefjes, matrasjes voor op de grond en speelkleden (die ook leuk zijn voor in de tipi). 

nobodinoz matrasjes

Bekijk het volledige aanbod leuke kinderkameraccessoires op PSikhouvanjou: Nobodinoz