Origineel behang

Origineel behang voor de kinderkamer met oude autootjes, vogelhuisjes of robots van Studio Ditte en bijzondere muurstickers (bijv. van schoolbordfolie waarop je kunt krijten).

Je vindt een mooie selectie origineel behang en muurstickers voor de kinderkamer online bij de leuke webshop Wonenmetlef.nl. Met het originele behang of de leuke muurstickers heb je de kinderkamer zo gepimpt. Kies je voor een kleine wand met een accent of ga je voor een volledige muur of meerdere muren met (verschillend) behang. 

Wil je een rustige muur, dat er uitziet als behang maar gewoon met kleine muurstickers is gemaakt, kijk dan eens naar de leuke muurdecoratie van Firm Living. Kies voor rustige polkadots, hartjes, vlinders of sterren en maak van de kinderkamer op een simpele manier iets heel moois. 

origineel behang meisjeskamer stickers van Firm Living 

KEK Amsterdam heeft ook een hele collectie geweldig leuk fotobehang met illustraties van Fiep Westendorp. Naast de silhouetten van Jip en Janneke bij de verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt tekende ze ook de poezen Pim en Pom en talloze andere illustraties. Wie is er niet mee groot geworden. En nu dus verkrijgbaar als behang voor op de kinderkamer: Behang Fiep Westendorp

leuke fotobehang kinderkamer fiep westendorp

leuke webshops origineel behang

1.. Flinders.nl (o.a. behang van Firm Living)
2. FonQ.nl - behang (o.a. KEK Amsterdam - kijk ook zeker bij hun leuke muurstickers)
3. VT Wonen - behang (o.a. behang van Fiep Westendorp) 

Meer inspiratie voor origineel behang en leuke muurstickers voor de kinderkamer vind je op ZOOK.nl - behang en muurstickers