Stoere kindermeubels van sloophout

Woon Tips

Categorie

Babykamer, Kinderkamer
Gespot stoere houten kindermeubels van sloophout; een nachtkastje, een stoel, een tafel, een speelgoedkist en leuke accessoires. Deze stoere kindermeubels zijn ontworpen door het Nederlandse merk Evenaar. Een hip merk zij combineren oude met nieuwe trends. De producten worden op duurzame wijze in India gemaakt. De sloophout meubels worden gemaakt van gerecycled hout.

Het hout is afkomstig van oude deuren, raamkozijnen en kasten.

Richt je kinderkamer in met stoere meubels van sloophout. Elk meubel is uniek omdat elk meubel van sloophout wordt gemaakt van verschillende planken. Elke plank heeft een eigen verfkleur. 

Ben je meer op zoek naar stoeren accessoires van sloophout voor op de kinderkamer, dan zijn de opbergkisten of speelgoedkisten (ook met wieltjes) van sloophout vast iets voor jou. Deze kisten zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Of bijvoorbeeld de leuke houten boom met veel latjes waarop haakjes zijn gemonteerd. Zo creëer je een vrolijke opbergplek in de kamer voor alle losse rommel. 

Stoere kindermeubels van sloophout nachtkastjeStoere kindermeubels van sloophout speelgoedkistStoere kindermeubels van sloophout speelgoedkist

Stoere kindermeubels van sloophout speelgoedboomStoere kindermeubels van sloophout stoel en tafelStoere kindermeubels van sloophout krukje

Nieuwsgierig geworden? Kijk op Markita voor heel veel mooie: stoere kindermeubels van sloophout

 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.