Winterjas jongen

Heb je nog wat in te brengen bij de keuze voor de winterjas voor jouw zoon, of heeft jouw (grote) jongen al een eigen mening over zijn looks?! :-) Meenemen naar de stad om samen een stoere winterjas uit te zoeken is niet altijd een groot succes. Maar als je zelf online een jas voor hem hebt uitgezocht en die winterjas als een cadeautje overhandigd, is het vaak wel in een keer goed. Check nu ook nog de collectie met leuke winterjassen voor jongens uit 2016. Er staat nog veel leuke modellen met korting online.

Wij hebben een aantal leuke sites gevonden en afgestruind op zoek naar de stoere winterjassen.

Het aanbod is erg breed. Van sportieve donsjassen in onopvallende kleuren tot hippe gekleurde winterjassen. Onze top 8 van leuke stoere winterjassen online:

stoere sportieve winterjas jongen online

Bekijk de leuke jassen voor jongens hier online:

1. Groene Ebound winterjas, 2. Blauwe stoere Vingino jas, 3. Leuke praktische ski-jas van Protest, 4. Winterjas van WE Fashion, 5. Stoer jack van Scotch& Soda, 6. Blauwe betaalbare winterjas softshell (C&A), 7. Super comfortabele winterjas van Nike, 8. Stoere winterjas Gsus

Kleurrijke winterjas voor jongen

Altijd handig, een winterjas in een opvallende kleur. Zo verlies je je kind niet gemakkelijk uit het oog. Ook voor jongens is er deze winter heel veel keuze in kleurrijke winterjassen. 

opvallende kleurrijke winterjas jongen

Betaalbare winterjas voor jongen

Niet zoveel geld willen uitgeven aan een winterjas maar wel op zoek naar een leuk jack, bekijk dan de verrassend leuke winterjassen van Palomino en Here&There. Je vindt deze een meer leuke betaalbare jassen online op Wehkamp: goed geprijsde winterjassen

goedkope leuke winterjas jongen

Meer leuke kleding voor jongens en meiden vind je op onze overzichtspagina: Kinderkleding

Veel succes met het vinden van een leuke, stoere winterjas voor een jongen.