Leuk concept voor online verkoop 2ehands merkkleding

Mode Tips

Categorie

Mode, Kinderkleding
VintyKids is een nieuw online concept voor de aankoop en verkoop van kwalitatief goede 2e hands merkkleding. Het is ideaal voor de drukke moeders met uitpuilende kledingkasten van de kids. Misschien puilen de kasten zelfs uit met tweedehands kledingstukken van goede merken, die niet van nieuw te onderscheiden zijn. Puur en alleen omdat de kinderen er weer net te snel zijn uitgegroeid. Verkoop ze dan nu gemakkelijk online.

Maar is voor jou de drempel ook te hoog om alle kleding op te fotograferen en je deur open te zetten voor onbekende kopers van bijvoorbeeld Marktplaats..?!

VintyKids heeft de perfecte oplossing voor de aankoop en verkoop van 2e hands kleding
1. check of de kleding voldoet aan de voorwaarden voor inname,
2. bestel online de gratis VintyKids Bag waarin de kleding opgestuurd kan worden, 
3. en ontvang 50% van de opbrengst.

vinty kids aankoop en verkoop 2e hands kinderkleding

VintyKids maakt de foto's en plaatst de goedgekeurde artikelen op internet en verzorgt de verzending. Voldoet de kleding niet aan de voorwaarden dan doneert Vinty Kids de kleding aan een goed doel of wordt het teruggestuurd. 

Vinty Kids online concept 2e hands merkkleding

Naast het verkopen van de mooie merkkleding van je kinderen, is VintyKids natuurlijk ook een perfecte plek om voor een leuke prijs tweedehands merkkleding te kopen. Je kunt heel makkelijk op merk, jongen/meisje, categorie en maat zoeken. Daarmee is VintyKids ook geschikt voor de kledingkast die juist wel weer wat vulling kan gebruiken.

Kijk snel voor het huidige aanbod en alle mogelijkheden voor de verkoop van 2ehands merkkleding op VintyKids.com: verkoop 2ehands merkkleding