Ninni Vi

Ninni Vi, een Nederlands merk met leuke, stoere meisjeskleding. Basics voor meiden die houden van een stoere look. Coole rokjes, jurkjes en leuke tops online.

Het merk Ninni Vi meisjeskleding wordt online verkocht bij Kixx-Online. De nieuwe collectie met herfst en winterkleding 2018 voor meisjes staat online. Geen zoete prinsessenjurkjes, maar stoere meisjeskleding gemaakt van flexibel tricot waardoor het comfortabel zit.

Bekijk de collectie van 2018: Ninni Vi

ninni vi wintercollectie stoere meisjeskleding online

De stijl van de kinderkleding van NinniVi is heel herkenbaar. Leuke vlotte rokjes, vestjes en hippe shirtjes. In de collectie kinderkleding van deze winter zie je bij NinniVi veel grijs, blauw, geel en fel roze. Heerlijk te combineren outfits die leuk staan maar vooral ook heel lekker zitten.

Kijk ook nog even bij de uitverkoop op Kixx-Online waar je misschien nog een leuk kledingitem uit de vorige collectie met korting kunt scoren. 

Ninni Vi kinderkleding meisjes zomer 2017 online 

Opvallend aan de collectie van Ninni Vi voor de winter van 2018 is het gebruik van de knalkleuren roze en blauw in combinatie met zwart en grijs. Deze kleuren maaken het al stoere meisjesmerk nog stoerder. De kleding is heel draagbaar. Ideaal voor de meiden die er cool willen uitzien maar zich ook lekker willen kunnen bewegen.

Schoenen van Ninni Vi

Check ook zeker de leuke schoenen die Ninni Vi dit seizoen heeft ontworpen. Stoere lage laarsjes in verschillende kleuren maar ook super hippe gympen. Wil je de set helemaal afmaken, shop er dan meteen online een leuke Ninni Vi tas bij! Klaar voor de winter!!

ninni-vi collectie meisjeskleding 2017 online

Bekijk de collectie online: Ninni Vi 

Mocht je nog even verder willen zoeken, kijk dan ook eens naar ons overzicht met stoere meidenkleding, of naar al onze leuke webshops met kinderkleding online