Ik ga trakteren

Ik ga trakteren is een super leuke nieuwe ontdekking, deze webshop heeft heel veel tips voor kindertraktaties en een ruim aanbod aan uitdeelcadeautjes.

Deze cadeautjes zijn ingedeeld per prijs. Je shopt al een hippe traktatie vanaf € 0,15. Heb je zelf geen zin, inspiratie of tijd dan regelen ze hier alles voor jou. Tip, neem zeker een kijkje op de inspiratiepagina voor leuke voorbeelden. Naast uitdeelcadeautjes voor klasgenootjes, bestel je hier ook iets leuks voor de meester of juf en mooie feestartikelen voor een geslaagd kinderfeest!

trakteren kant en klare traktaties online

Op de site vind je ook heel veel verschillende niet-eetbare traktaties. Leuke kladblokjes, mini gummen, klaparmbanden. Ideaal als je een gezonde traktatie moet geven. Dan is een bruikbaar uitdeelcadeautje zo gek nog niet.

Wil je een klein hapje trakteren, zoals een plakje worst of een blokje kaas, dan kun je op ikgatrakteren.nl ook prikkertjes met leuke kaartjes vinden. Zo maak je van een simpel blokje kaas een hele feestelijke traktatie. Sommige prikkertjes zijn kant en klaar, anderen moet je nog zelf in elkaar gezet worden. Op de site vind je ook veel leuke tips, zoals voor deze pokemon traktatie om zelf te maken. 

leuke ideeen om te trakteren

Bekijk alle opties online op: ikgatrakteren.nl