Kleur in je slaapkamer

Haal inspiratie uit de lente! Nu de lente eraan komt, krijgen veel mensen zin om hun interieur in een nieuw kleedje te steken. Begint het bij jou ook te knagen maar heb je geen tijd (of geld) voor een hele renovatie? No worries! Enkele kleuraccenten of leuke accessoires helpen je slaapkamer al een hele weg vooruit.

Stylingtips

Mocht het je om een of andere reden dan toch ontbreken aan inspiratie, werp dan eens een blik op je omgeving. Zo kan het kleurenpalet van de lente de perfecte basis zijn voor een volledig nieuwe slaapkamer! Deze lente wordt het seizoen van de pastelkleuren. Zachte tinten zoals aardbeienijs roze, tangerine (mandarijnoranje), lucite groen of marsala staan in de kijker.

Vertrouwde kleuren zoals klassiek blauw en glacier grey blijven ook populair. Het gaat hier om klassiekers; neutrale kleuren die nooit outdated zijn! 

Pasteltinten

Pasteltinten geven je slaapkamer een frisse uitstraling. Ze zorgen voor een meisjesachtige look en creëren rust. Wie wat meer pit wilt, kan gaan voor fluorescerende tinten. Probeer hiermee niet te overdrijven, je wilt natuurlijk geen slapeloze nachten! Blauw Als je uitgerust wakker wilt worden, kies je beter voor blauw. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een blauwe slaapkamer een betere nachtrust hebben. Blauw geeft een gevoel van harmonie, doet je denken aan de zee... Wil je lekker relaxen en dromen over een stoere zeebonk? Ga dan voor blauw! Marsala Marsala is de kleur van 2015 en dat zal je geweten hebben!

De roodbruine aardetint kan dankzij haar veelzijdig karakter in elke kamer worden gebruikt. Verf je slaapkamermuur in marsala rood en toon je gasten wie hier de echte Fashionista is!