Knutselen kinderfeestje

Knutselen op een kinderfeestje is altijd een leuke bezigheid. Maar wat is nou leuk om te doen? Hierbij wat leuke knutselactiviteiten waarvoor je de knutselspullen online kunt bestellen!

Op BOL.com vind je verschillende kartonnen bouwpakketjes (piratenschip of een huisje) van het merk Calafant. Kleine knutselpakketjes van een paar euro, maar ook enorme bouwwerken waar je lange tijd plezier van zult hebben.

leuk idee knutselen met kinderen

Leuk zijn de papier mache fotolijstjes die je kunt versieren met glitters, stickers of verf. Als activiteit op een partijtje. Alle knutselspullen zijn online verkrijgbaar: knutselen kinderfeestje

KEK Amsterdam heeft ook wat leuks bedacht: een super grote kleurplaat. Hang de kleurplaat met washi tape aan de muur of leg hem op de grond. Bestel er een per kind, of laat meerdere kinderen samen aan een kleurplaat werken. Gezellige knutselactiviteit voor een kinderfeestje, toch?! De kleurplaten worden verkocht bij VT Wonen. Bekijk ze online: grote kleurplaten KEK Amsterdam
knutselen kinderfeestje leuke ideeen kleurplaat
Zoek je nog materialen voor je knutselactiviteiten in huis, schaf ze dan voor het kinderfeestje online aan bij HEMAXenos of bij Hobbymax. Denk bijvoorbeeld aan stiften, potloden, strijkkralen, karton, stickers, textielstiften, stempels, gekleurd papier en lijm. En bestel je toch je slingers en taart  (met foto) bij HEMA, kijk dan ook even naar de kant en klare knutselpakketten die ze online aanbieden. De collectie met knutsel wisselt geregeld, dus er is altijd weer een origineel knutselpakket te vinden om van jouw kinderfeestje een succes te maken!
Kant en klare knutselpakketten

knutselen met kinderen op kinderfeestjeknutseltips kids kinderfeestje

Er zijn heel veel leuke nieuwe knutselspullen en pakketjes online te vinden. Alle benodigdheden voor een heerlijke knutselmiddag zitten in het pakketje, zoals de kleipakketjes om bijvoorbeeld een monster met springveer te maken. Of een kostuum van een prins of prinses die je zelf kunt inkleuren. Ook leuk is de rol met 2.5 meter inkleurpapier. Die kun je over de hele tafel uitrollen voor een heerlijke middag knutselplezier met de kids van 5 of 6 jaar. Super leuk voor een kinderfeestje, met z'n allen aan tafel kleuren. Bekijk de diverse kant en klare knustelpakketten online op de HEMA: Kant en klare knutselpakketten.