Knutselen met kinderen

Zoek je alle leuke spullen en materialen om een middag heerlijk te kunnen knutselen met kinderen, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje, dan hebben we online wat leuke tips voor je verzameld.

Misschien klinkt het vanzelfsprekend, maar vergeet de knutselafdeling van HEMA niet te checken. Het aanbod aan leuke knutselspullen wordt geregeld aangepast. Zo vind je er nu hele leuke knutselpakketten om een dromenvanger te maken of een macrame plantenhanger. Super leuk om samen met de kinderen in elkaar te knutselen.

knutselen met kinderen thuisknutselen met grote meiden

Studio Roof 

Studio Roof maakt ontzettend mooie producten van stevig karton die leuk zijn om te maken en te versieren tijdens een kinderfeest. Wat dacht je van een Mobile Home. Een huis dat je mee kunt nemen? Dit is je eigen, kartonnen minihuis. Met acht kamers, trapgaten, spioneergaten en een zolder kun je je fantasie de vrije loop laten! Maak je er een poppenhuis of een autogarage van?

mobile home studio roof knutselen met karton 

Studio ROOF heeft ook leuke helicopters, paarden, kleine dieren en een rakket om mee te knutselen. Bekijk het totale aanbod hier: Studio ROOF.

Knutselpakketjes met uitleg
Kijk ook eens op de leuke site PieceofMake.nl. Daar vind je diverse knutselpakketten speciaal samengesteld voor het knutselen met kinderen.

Heel leuk om bijvoorbeeld met meisjes te knutselen zijn de tasjes van vilt. Met dit DIY naaipakket maken de kinderen zelf hun eigen vilten tasje. De vilten panden en vormen zijn al voorzien van gaatjes, dus naaien is eenvoudig te leren.

tasjes knutselen met meiden vilten tasje knutselen met aapje knutselen met meisjes

Zoek je juist een knutselactiviteit met jongens of iets wat voor zowel voor jongens als meisjes leuk is, kijk dan een naar de leuke kartonnen bouwpakketjes. Je hebt bijvoorbeeld auto's, dino's of een schip van karton. Je zet de pakketjes eenvoudig in elkaar. Daarna kunnen ze versierd worden met bijvoorbeeld stiften of verf. Leuk voor een kinderfeestje of een middag heerlijk knutselen.

dino knutselen met kinderen knutselen met kinderen kartonnen bouwpakket knutselen met kinderen boot

Overige benodigdheden voot het knutselen van de verf, viltstiften of mozaieksteentjes vind je op HobbyMax.nl. Ook leuk zijn de knutselproducten van textiel die je met textielstiften kunt versieren.

Zoek je meer leuke tips voor een knutselmiddag met de kinderen, bijvoorbeeld op een kinderfeestje, lees dan ook ons blog: knutselen op een kinderfeestje