Knutselactiviteit voor kinderfeestje

Een leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje thuis, vind je hier. Van een kinderparaplu versieren met textielstiften tot andere leuke knutselspullen online.

Op de site Hobbymax maar bijvoorbeeld ook op BOL.com - knutselafdeling kun je heel veel verschillende leuke en originele knutselspullen online bestellen. En genoeg leuke ideeën voor een middagvullende activiteit opdoen voor een verjaardagsfeestje. Kies je voor een kant en klaar knutselpakket of ga je zelf iets bedenken en met de kinderen in elkaar knutselen. Meiden vinden het altijd leuk om sieraden te maken of met verschillende materialen een mooi kunstwerk in elkaar te zetten. 

Als extra tip voor een kinderfeestje: deze super leuke Piñata's van DOIY die we gespot hebben op FonQ. Vul ze zelf met snoepjes en bijvoorbeeld confetti en laat de kinderen een voor een met een blinddoek tegen de pinata slaan. Succes verzekerd. Bekijk ze online: Piñata's

pinata voor kinderfeestje

Nieuw gespot op Trendyspeelgoed.nl: deze inkleurbare ballon. Leuk om voor alle kinderen op het feestje een eigen ballon te kopen en als actviteit tijdens het feestje de ballon in te kleuren. En de ballon mag daarna natuurlijk mee naar huis! Let op, er zijn speciale krijtjes voor het inkleuren van de ballonnen, vergeet die er niet bij te bestellen.

knutselactiviteit kinderfeestje inspiratie

Zoek je nog andere benodigdheden voor de knutselactiviteit voor een kinderfeestje, kijk dan ook zeker even op BOL.com. Ze leveren lekker vlot (check wel even of het op voorraad is) en het aanbod aan knutselspullen is heel uitgebreid en voor alle leeftijden. Je vindt er ook kant en klare knutselpakketten.

knutselen met kinderen kinderfeestje benodigheden

En het leuke aan zo'n knutselactiviteit thuis: je houdt meteen een blijvende herinnering aan het kinderfeestje over! Knutselactiviteit voor kinderfeestjeMeer leuke tips ideeën voor een feestje vind je op onze overzichtspagina: activiteit voor een kinderfeestje