Kant en klaar knutselpakket

Bestel (online) kant en klare knutselpakketten. Ideaal als activiteit voor een kinderfeestje of druilerige weekenddag.

Zo kun je bij HEMA kiezen uit een aantal verschillende knutselpakketten, zoals het beschilderen van drinkmokken, het versieren van tassen, het beschilderen van bordjes en het versieren van kartonnen doosjes. In de knutselpakketten zitten alle ingredienten om aan de slag te kunnen gaan. Bij HEMA geldt tot het einde van dit jaar: gratis thuisbezorging!

Dus zoek je een leuke knutselactiviteit voor een kinderfeestje, kijk dan snel op HEMA.nl: kant en klaar knutselpakken

Voor de kleinere kinderen hebben ze ook vrij simpele knutselpakketjes van bijvoorbeeld een bulldozer, brandweerauto of helicopter. Deze kant en klare pakketjes bevatten een voorgetekend 3D voertuig die vrij gemakkelijk in elkaar te zetten is.

kant en klaar knutselpakket kleine kinderen knutselen

Leuk voor juist oudere meiden kun je bijvoorbeeld kiezen uit een kant en klaar knutselpakket om een dromenvanger te maken. Of een macramé plantenhanger. Super leuk om te doen en het ziet er nog leuk uit. Fijn van HEMA... het is allemaal zo lekker betaalbaar: knutselpakketten

compleet knutselpakket meisjesknutselen met meiden

Het aanbod van de knutselpakketten van de HEMA verandert geregeld, dus kijk snel online voor de laatste leuke kant en klare knutselpakketten.