Kraamcadeau voor een meisje

Ga je binnenkort op kraamvisitie maar weet je nog niet wat je geeft? Wij hebben een aantal leuke cadeaus verzameld van de leukste webshops.

Leuke kraamcadeaus tot 15 euro

Voor in de winter en de herfst een heerlijk warm velours babypakje van Kika. Of een mooi muziekdoosje waarmee de newborn heerlijk in slaap kan vallen. Of grappige regenlaarzen. Grappige knuffels. Een leuk voorleesboek of sprookjesboek (dit kan ook met de naam van het kindje erin geprint). Speelgoed.  Een warme muts, sjaal of wanten. Een grappige romper.

De Hema heeft haar assortiment verhipt en heeft een heel groot assortiment kraamcadeaus tot 10 euro. Wat dacht je van de allereerste outfit voor een jongen of meisje, een leuk houten muziekdoosje of rammelaar, een zacht vogelknuffeldoekje met voorleesboek, verschillende soorten zachte rammelaars, een leuke bal of een ouderwetse tol. 

kraamcadeau meisje

kraamcadeau meisje origineel

Kraamcadeaus vanaf 15 euro

Een mooi kraamkado van hout doet het altijd goed. Bijvoorbeeld een schattig roze poppenwagen, een keukentje, een loopfiets of een houten zitloopfiets. Zilveren armbandje. Een kledingsetje. Een leuke rolkoffer van Kidid.

kraamcadeau baby meisje tips

Cadeau met naam

Altijd leuk en bijzonder zijn cadeaus met de naam van de baby erop. Tegenwoordig kun je alles kopen bijvoorbeeld: een knuffel met naam, een kussen, een tas, een romper, een geboortedoos, een tafel, een stoel, een handdoek, badcape, dekbed en nog veel meer. Je bestelt dit online bij Bulbby, Sorprentas en Koterkado.

kraamcadeau meisje met naam

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan op onze overzichtspagina: ZOOK.nl - kraamkado's of lees ons andere blog vol leuke kraamkado's.
Veel plezier met de aanschaf van jouw kraamcadeau voor een meisje.