KiddyColors

We hebben weer zo'n leuke webshop ontdekt: KiddyColors. Bij KiddyColors kun je terecht voor prachtige kleurrijke handgemaakte slingers, accessoires voor de kinderkamer en leuke cadeautjes voor de kids.

Zo vind je er ontzettend leuke handgemaakte knuffels van stof en gehaakt. Of leuke verjaardagsslingers met de naam of leeftijd van het kind. Of zoek je een bijzonder kraamcadeautje, kijk dan eens naar de leuke speenkoordjes of kasthangers.

KORTING: tijdelijk krijg je 15% exclusieve korting op alle naamslingers en verjaardagsslingers. Gebruik de actiecode: zook17 - De actie is geldig tot 28 februari.

Kiddycolors handgemaakte kleurrijke kinderkamer accessoires

Alle producten van KiddyColors worden door de lokale bevolking in Chiang Mai (Thailand) gemaakt. Bekijk de bijzondere collectie online: KiddyColors

IN GESPREK MET RENSKE DE GEE

Voor onze reeks 'in gesprek met' spreken we met Renske de Gee. Renske is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen (een zoon van net 6 jaar en een dochter van 4,5 jaar oud). Sinds eind 2010 wonen ze in Chiang Mai, in Thailand waar Renske KiddyColors is gestart. Op dit moment stuur ik een groep vrouwen aan, die de producten voor KiddyColors maken, ontwerp ik nieuwe producten en run ik een webwinkel. Daarnaast exporteer mijn producten naar Europa.

Hoe ben je erbij gekomen om KiddyColors te starten?

Ik ben verpleegkundige en wist dat ik in Thailand niet als verpleegkundige aan het werk zou kunnen. Wel had ik veel ervaring door mijn werk met ouders en hun kinderen en wist dat er, ondanks een slechte economie, altijd vraag zou blijven naar baby- en kinderkadootjes. Daarnaast woon ik op de plek in Thailand waar heel veel handwerk wordt gemaakt. Die twee punten bij elkaar opgeteld heeft mij de eerste stappen doen zetten om een webwinkel te starten. Ik begon met ontwerpen en heb uiteindelijk de naamslinger bedacht, die nu echt een grote hit is. Wie had dat van te voren kunnen bedenken. 

handgemaakte accessoires kinderkamer kiddycolors

Wat maakt jouw lijn bijzonder?

Alle producten zijn eerlijk handgemaakt. Daarmee bedoel ik, dat alle vrouwen een goed salaris krijgen voor ieder product dat ze maken. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Met minder neem ik geen genoegen. Gelukkig weten de vrouwen dit ook. En daarnaast gaat er 10% van ieder verkocht product naar een goed doel hier in Thailand. Ook volg ik zo goed mogelijk de trends in Europa en stem hier mijn collectie op af.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat de vrouwen echt blij zijn om voor KiddyColors te werken. Door het werk voor KiddyColors geef ik ze een betere toekomst door iets te doen wat ze leuk vinden. Dat zie je terug in mijn producten. De producten worden echt met liefde en aandacht gemaakt. En natuurlijk iedere keer als ik van een klant een enthousiast mailtje krijg waarin ze schrijven hoe geweldig mooi ze de producten vinden. Boven verwachting! Tja, daar doe je het voor natuurlijk.

Waar droom je van?
Ik droom ervan een groot atelier te hebben waarbij ik meer vrouwen meer werk kan aanbieden met de mogelijkheid hun kinderen op te laten vangen in een kinderopvang. En dat mijn producten in meerdere landen verkocht zullen worden.

Renske heeft ook een mooie film gemaakt over KiddyColors. Bekijk de film over KiddyColors onderaan deze pagina.

kiddycolors kiddycolors

Benieuwd naar alle producten uit de webwinkel van Renske, kijk dan hier: KiddyColors.