Knuffeldoekje

Is er een baby op komst en zoek je een leuk klein cadeautje (makkelijk per post te versturen) dan is een knuffeldoekje leuk om te geven. Knuffeldoekjes zijn kleine, zachte doekjes die bij de baby in de box of in het bedje gelegd kunnen worden. Het ideale speen, knuffel, troost en speeldoekje voor de kleine baby.

Knuffeldoekjes, je kunt er niet genoeg van hebben. Je zult zien dat de kleine baby het heel fijn vindt om mee te spelen. De moeder kan het knuffeldoekje ook tijdelijk bij zich dragen, net voordat de baby geboren wordt, zodat het doekje de geur van de moeder overneemt. Leg het daarna bij de baby in het bedje om de baby een een veilig en vertrouwd gevoel dus zijn ze heerlijk voor de baby om mee in slaap te vallen.

knuffeldoekje online bestellen

Hierboven zie je de knuffeldoekjes van Little Dutch. Super schattige babydoekjes in diverse tinten verkrijgbaar. Aan de knoop kan een speentje of bijtring bevestigd worden en aan de zijkant van het doekje bevinden zich vier labeltjes om heerlijk aan te voelen. De voorkant van het doekje is uitgevoerd in een 100% katoenen stof en de achterkant is afgewerkt met heerlijk zachte witte teddy stof. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine (wel zo handig..) Ook leuk zijn de knuffeldoekjes van Baby’s Only. Bekijk alle doekjes online op IKenIK.nl: knuffeldoekjes

Origineel en leuk om als kraamcadeautje te geven zijn de knuffeldoekjes van Snoozebaby die je bij Koterkado.nl met naam kunt laten bedrukken.

knuffeldoekje met naam online bestellen

Zoek je toch nog een ander kraamcadeautje, kijk dan ook even op onze overzichtspagina voor meer leuke geboortecadeautjes.