Leuke slabbetjes

Een betaalbaar en leuk babycadeautje is een slabbetje met naam erop. En leuke slabbetjes heb je nooit genoeg, dus het is niet alleen een leuk maar ook een praktisch kraamcadeautje.

Er zijn online verschillende babyslabbetjes met naam verkrijgbaar. Zo vind je bij Koterkado slabbetjes van de merken Funnies en Snoozebaby. Mooie, kwalitatief goede slabbetjes die extra bijzonder gemaakt worden door de naam erop te laten borduren of printen. Zoek je echt een klein grapje, dan vind je daar ook slabbetjes van onder de 5 euro die je ook van de babynaam of van een persoonlijke tekst kunt laten voorzien. Daarnaast kun je ook kijken bij de leuke website Bulbby.nl. Ook daar vind je heel veel leuke babycadeautjes die je kunt laten personaliseren waaronder leuke slabbetjes.

Ideaal aan deze leuke slabbetjes is dat ze makkelijk als kraamcadeautje op de post gedaan kunnen worden. Een ideaal brievenbuscadeautje!

Of kijk op Sorprentas, daar kun je leuke witte slabbetjes voorzien van een symbool en tekst. Je kunt de slabbetjes heel gemakkelijk zelf ontwerpen. Bekijk alle mogelijkheden hier: Sorprentas slabbetjes

leuke slabbetjes met naam

De leukste slab vinden wij de Snoozebaby slab waarop je de naam van de baby kunt laten borduren. De slab is verkrijgbaar in roze en grijs en van mooie kwaliteit. Op de slab zitten kleine labeltjes waar de baby lekker mee kan spelen. Bekijk hier alle mogelijkheden voor het bedrukken en bestellen van zo'n slabbetje met naam: Snoozebaby slab met naam

slabbetje met naam

Wil je meer inspiratie opdoen voor een leuk kraamcadeautje, kijk dan hier: ZOOK.nl/kraamkado