Hoera! Zwanger ❣

Kado Tips

Categorie

Kraamkado
Wat is er leuker dan dit te vieren met een babyshower? De toekomstige mama wordt door haar vriendinnen en zus(sen) een middag heerlijk in het zonnetje gezet. Gezellig samen eten, spelletjes doen en er worden ongetwijfeld veel tips, adviezen en ervaringen gedeeld.

Maar ook lieve cadeautjes mogen niet ontbreken. En daarbij hoeft het echt niet om groot, groter, grootst te gaan, maar vooral om liefde en aandacht. We hebben een gouden tip voor je: maak samen een prachtig babyshower vriendinnenboek. Alle vriendinnen van de mama in spé in één boek, hoe speciaal is dat.

Met vragen als:

• Omschrijf de aanstaande mama
• Ik ken je mama sinds
• Mooie namen voor de baby vind ik
• Ik denk dat je een geweldige moeder wordt omdat..
• Zwanger en…sexy

Jullie vriendenboekje zal ongetwijfeld het hoogtepunt zijn van de babyshower. De aanstaande mama zal er op het moment zelf, maar ook later, wij weten het zeker, heel erg van genieten. En hoe bijzonder is het dat ze dit in de toekomst kan laten zien aan haar kind? Je hebt met negen vriendinnen al een vriendinnenboek voor € 23,95.

Goed plan?
Kijk dan snel op de website van Vriendenboeken.nl. Klik je op deze link dan kun je door een prachtig voorbeeldboek bladeren. Maak samen online een vriendenboek Een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap vanaf spat! Vriendenboeken.nl

voorbeeld vriendenboek babyshower

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.