Accessoires telefoon

De mobiele telefoon, wie kan er nog zonder? We kwamen een aantal hele leuke en handige telefoonaccessoires tegen die we graag met je willen delen.

En helemaal leuk, deze accessoires vonden we op de kortingspagina van Radbag.nl/sales-gadgets-voor-een-koopje, dus moet je nog kadootjes die niet alleen leuk maar ook handig zijn, check dan meteen deze site!

Zit jouw mobiele telefoon ook ongeveer aan je oor of duim vastgeplakt en loop je er geregeld tegenaan dat de accu nog voor het einde van de dag op is. Zal je zien, net voordat je de trein inspringt voor een lange rit, is je accu leeg. Dan is de oplaadbare mobiele oplader een goeie voor je. De Veho Pebbles is een compacte oplader met 5 verschillende adapters voor diverse mobiele telefoons. De Fuel is een super kleine mobiele oplader (Laadt per micro-USB aansluiting de meeste Android, Samsung, LG, Sony, Motorola, Nokia of Blackberry mobieltjes op. Hij werkt niet op de iPhone.)

leuke mobiele laders telefoon

Onder de categorie praktische telefoonaccessoires valt de stootvaste displaybeschermer. Want wij zijn vast niet de enigen met een abonnement op nieuwe voorkantjes omdat er een mooie ster in zit. Deze displaybescherming is transparant, 5 x sterker dan gewonen beschermers. (Lees wel even goed de disclaimer.. de hamers worden er bijvoorbeeld niet bijgeleverd, ze accepteren geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan je telefoon - bijvoorbeeld veroorzaakt door een hamer). Humor hebben ze gelukkig ook. 

slagvaardige displaybescherming mobiele telefoon

Bekijk deze leuke gadgets en alle andere aanbiedingen op Radbag.nl

Nog even verder zoeken naar leuke telefoongadgets of andere kado's, kijk op onze overzichtspagina ZOOK.nl - kado voor hem