Leuke kindertraktaties

Leuk kindertraktaties; misschien zit je met je handen in het haar of misschien ben je al maanden op zoek naar een leuke kindertraktatie en kun je je niets leukers bedenken.

We hebben wat leuke ideeën voor het samenstellen van een trakatie voor kinderen voor je verzameld. Doe hier je inspiratie op voor een leuke, makkelijke of juist spectaculaire traktatie bijvoorbeeld voor op school.

Makkelijke kindertraktaties die leuk zijn
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Het zit hem vaak in simpele details. Een leuk bekertje met fruit of wat popcorn is zo gemaakt. Is het bekertje feestelijk, dan ziet het er meteen tof uit. Een leuke prikker op een cakeje doet ook wonderen. Op VT Wonen vind je het merk Meri Meri. Leuke papierwaren, zoals bekertjes, prikkers maar ook leuke slingers om je huis mee te versieren. Bekijk de collectie van Meri Meri online en in een handomdraai heb je een leuke kindertraktatie.

leuke kindertraktaties DIY set cupcakes

Meer inspiratie voor een leuke kindertraktatie nodig?
Check dan de traktatietips van ikgatrakteren.nl. De site staat bomvol leuke traktaties voor gezonde en minder gezonde kindertraktaties. Je kunt er gewoon wat ideeën opdoen maar je kunt ook veel van de benodigdheden, prikkers, accessoires, decoraties en uitdeelcadeautjes online aanschaffen. En heb je geen tijd om zelf iets samen te stellen, dan vind je er ook veel kant en klare traktaties. 

leuke kindertraktatie idee online

Cupcakes traktatie
Net gespot op VT Wonen is deze nieuwe cupcake kit met vogeltjes. Is it a bird.... Super leuk om je kindertraktatie mee aan te kleden. Kleurrijke bakjes om de cupcakes te maken, prikkers erop en trakteren maar!

leuke kindertraktaties inspiratie cupcakes online

Snelle traktatie
Voor snelle en leuke traktaties gebruik je de traktatielabels van Gezinnig. In een pakje zitten 36 labels om in een handomdraai een bakje popcorn of stuk fruit om te toveren tot een leuke, interactieve traktatie. Hang, plak of prik ze aan je traktatie. De trakatatielabels zijn er voor kinderen tot 6 jaar ('vind het dier') en van 6-12 jaar (met wat leuke verjaardagsvragen erop). Bestel ze gemakkelijk online bij: Gezinnig.nl

leuke kindertraktatie gezond

Alle benodigdheden voor leuke kindertraktaties
Daarnaast kun je natuurlijk heel gemakkelijk ook alle benodigdheden voor de kindertraktaties online bij de HEMA bestellen. Bekertjes voor een popcorntraktatie, feestelijke prikkertjes voor op een cupcake of misschien zoek je gewoon een uitdeelcadeautje om te trakteren. En ben je dan toch online, bestel dan meteen alle benodigdheden voor het kinderfeestje zoals de uitdeelcadeautjes en taart. Ze hebben een wisselend aanbod leuke feestelijke bekertjes (popcorn erin en klaar ben je), papieren rietjes, feesthoedjes en meer leuks om je traktatie mee aan te kleden. Bekijk alles hier: HEMA - traktatiebenodigdheden

leuke ideeen traktatie school groep 1, 2, 3, 4 en 5

Grappige kindertraktatie
Voor grappige kindertraktaties (en overigens ook voor heel veel grappige kado's) kun je kijken op de site Gadgethouse. Daar verkopen ze onder andere de prikkers en koekjesvormpjes van Fred. Even de keuken in om wat gezelligs te bakken en dan heb je iets leuks om te trakteren. Bekijk ze hier online: Gadgethouse - Fred

grappige kindertraktatie

Gezonde kindertraktatie
Op veel scholen is het tegenwoordig de regel om een gezonde traktatie aan de kinderen mee te geven. Maar wat trakteer je dan, als je ook nog een beetje gezellig voor de dag wilt komen. Spiesjes met fruit of popcorn (niet te zout, niet te zoet) kunnen heel feestelijk zijn als je er een beetje je best voor doet of de juiste prikkers in huis hebt om het geheel te pimpen. 

Meer leuke kindertraktaties

En aangezien je natuurlijk ook kleine grapjes/cadeautjes kunt trakteren, muffins, koekjes of snelle kant en klare snoeptraktaties, hebben we nog veel meer leuks voor je verzameld. Kijk voor ons volledige aanbod leuke kindertraktaties op onze overzichtspagina: ZOOK.nl/kindertraktaties