Aangename 030 tips

Bron
030 Utrecht - Wij, Elles van Velde en Trudy Ravensberen, zijn een nieuw bloggersduo voor 030magazine. Een half jaar geleden hebben wij ZOOK.nl gelanceerd.

Een website vol inspiratie en tips om het leven van de hedendaagse vrouw aangenaam te maken. Een website van mode tot handige diensten, aangeboden met inspirerende tekst en foto’s.  Zeg maar een site die je dagelijks moet bezoeken voor alle ‘must haves’ en ‘nice to haves’ voor een leuk en ontspannen leven.

Waarom wij ZOOK.nl hebben gelanceerd? Wij hadden niets te klagen over ons leven qua gezelligheid, familie en vrienden maar we vonden het wel lastig om alles goed te combineren: kids, man, vriendinnen, sport, uitjes en werk. Wij merkten dit ook bij heel veel vrouwen om ons heen. Daarom wilden wij één platform inrichten met tips zodat je niet langer eindeloos hoeft te surfen op het web op zook naar leuke spullen en handige adresjes.

Wat maakt bloggen voor 030magazine zo leuk?  Wij wonen beiden al vanaf onze studententijd in Utrecht, dus Utrecht is wel echt ons stadsie. En daarnaast hebben wij ons kantoor aan het mooie, historische Janskerkhof.

Voor 030magazine gaan we bloggen over leuke, handige, bijzondere en mooie (winkel)adresjes in Utrecht. Te beginnen bij iets lekkers en praktisch: namelijk de adresjes van thuisafgehaald.nl. Dit is een concept waar je verse maaltijden kunt ‘bestellen’. Niet bij de standaard take-aways van de folders uit je keukenla. Maar bij thuiskoks bij jou uit de buurt. Kortom voor alle 030magazine lezers zijn er nieuwe take-aways te ontdekken!!

Je meldt je aan op de website en vervolgens kun je zoeken naar maaltijden die in de omgeving van jouw huis (of kantoor) worden aangeboden. Wanneer nieuwe thuiskoks zich aanmelden bij thuisafgehaald.nl krijg je hier ook automatisch bericht van. Dus je kunt je regelmatig laten verrassen. Wij nodigen je uit om op culinaire ontdekkingstocht te gaan in je eigen wijk! Lekker, gezond en handig voor als je weinig tijd hebt!

Ben je net verhuisd, kijk dan eens bij de pagina ‘landelijke activiteiten en activiteiten in de buurt’. Dit zijn initiatieven waar je, onder het genot van lekker eten en een drankje je buurgenoten (nog) beter kunt leren kennen.

Elles van Velde en Trudy Ravensbergen zijn de oprichters van www.zook.nl, een inspiratiesite voor de drukke vrouw. Voor 030magazine schrijven zij over handige en leuke adresjes in Utrecht. Heb je tips voor ons, laat het ons weten viainfo@zook.nl. ZOOK.nl is ook te volgen op twitter.com/zooknl of op facebookfacebook.com/zook.nl