Leuke dingen doen!

Bron
Trudy Ravensbergen vult ‘haar’ website ZOOK (de website is ook van compagnon Elles van Velde) met de mooiste, leukste en meest interessante tips voor de drukke vrouw. Dus voor een tip voor een te gekke stedentrip kunnen we ook wel bij Trudy aankloppen, dunkt ons. “Barcelona is echt onze stad. Daar komen William en ik al vanaf ons 21ste en dat voelt een beetje als een tweede thuis. Waarom? Barcelona bezit een hele goede mix van zon, zee, cultuur, lekker eten en ontspannen. Snuif vooral het Barca-gevoel op in de wijk el Born. Hier heb je ontzettend veel leuke, nieuwe, hippe, kleine winkeltjes en restaurantjes zoals El Salero. Hotel Banys Orientals is ook een aanrader in el Born en op loopafstand van het strand. New York vind ik ook een aanrader. Daar hebben wij ons laatste ‘jubileum’ samen gevierd. Een heerlijke stad om gewoon rond te lopen en ondertussen kunst en cultuur te snuiven.”

Trudy Ravensbergen is moeder, vriendin, zelfstandig ondernemer en… partner. Maar hoe hou je dat nou leuk, zo’n relatie te midden van alle dagelijkse drukte? 

“Ik heb al 23 jaar een relatie met William. We hebben twee dochters, Julia (6) en Maud (2). Vanaf het moment dat Julia is geboren hebben we een oppas, inmiddels niet meer dezelfde, die in het begin een avond per week kwam. Zo hadden wij in ieder geval één avond per week om samen iets leuks te doen.” 

Goesting!

“Een heel romantisch plekje om te eten is restaurant Goesting in Utrecht, het eten is echt heerlijk en bij mooi weer zit je idyllisch buiten. Inmiddels zijn wij beiden zelfstandig ondernemer. Dit maakt dat we overdag iets flexibeler zijn. Wanneer er iets te vieren valt, dan vieren we dat ook echt! Dat is wel ons motto samen en ik denk dat het ook belangrijk is voor de romantiek. Verder gaan we regelmatig samen een lang weekend weg, bijvoorbeeld naar onze favoriete stad Barcelona. En we houden van uitgaan. Bij voorkeur gaan we naar kleinere festivals zoalsGeheime Liefde of de Beschaving. Voor leuke plekjes dichterbij kijk ik regelmatig op bijzonderplekje.nl.”

Waar?
Goesting
Veeartsenijpad 150
3572 DH Utrecht

Klaar voor de start… af! De kinderen liggen in bed, dus er is nog net een krap uurtje voor kaarsen, wijn en kloek wimpergewapper. Romantiek thuis, het kan heus wel. Trudy tipt fijne spulletjes voor erbij. 

“Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf niet zo’n romantisch type dat ik het thuis bewust romantisch maak. Wel vind ik het fijn dat ons huis gezellig en sfeervol is ingericht. Leuke spullen voor in huis kun je bijvoorbeeld vinden bij Strand West(Utrecht) of bij IppysWoondeco.nl. Lekker geurende oliën voor in huis koop ik bij Rituals."

Waar?
Strand West
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht