Mepal: broodtrommels, drinkbeker, schoolbeker en lunchbox.

Kado Tips

Categorie

Kado met naam, Schoolspullen
Mepal schoolbekers, melkbekers, drinkbekers, broodtrommels en lunchboxes zijn een absolute must haves voor schoolgaande kinderen. Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof producten gerelateerd aan eten en drinken. De schoolbekers en lunchboxen voor kinderen zijn het meest bekend.

Het succes van Mepal

De producten van Mepal zijn zo succesvol omdat ze oersterk zijn. Schoolbekers en broodtrommels worden door kinderen vaak in grote kratten gegooid. De Mepal drinkbekers en schoolbekers hebben een special anti lek systeem. Je hoeft dus niet ieder schooljaar iets nieuws te bestellen. En heel fijn alles van Mepal is vaatwasserbestendig. 

Je kunt tegenwoordig zelf creatief aan de slag en maak een  unieke fruitbakje, drinkbeker of broodtrommel met eigen naam. Ook handig om koekjes in mee te nemen, onderweg! Een fruitbakje is met name geschikt voor de kleine eter (2 boterhammetjes) of het fruithapje. 

MEPAL PRODUCTEN MET PRINT. 

Je kunt ook Mepal lunchboxes, fruittrommels en melkbekers bestellen met een eigen print. Kies je favoriete vakantiefoto of andere foto, bewerk hem eventueel met een bijpassende tekst of zet er een naam bij, en laat het geheel op de broodtrommel of beker van Mepal printen. Super origineel! Bekijk alle mogelijkheden online bij MyMepal.com

mepal beker broodtrommel online bestellen

Ga direct naar de website en maak jouw eigen originele Mepal broodtrommel of melkbeker: MyMepal.com

MEPAL VAN JIP `PRESENT TIME

Leuke Mepal producten voor de kleinere kids die net naar schoolgaan. In effen kleuren of met vrolijke dieren. 

mepal jip present ps ik hou van joumepal jip present ps ik hou van joumepal drinkbeker jip present ps ik hou va joujip present time mepal ps ik hou van jou

Ga naar de website: psikhouvanjou/schoolspullen

Wij wensen jou heel veel plezier met het uitzoeken van jou ideale Mepal set: broodtrommels, drinkbeker, schoolbeker en lunchbox. 

 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.