Perla Nera

Perla Nera is een Italiaans merk dat trendy en betaalbare kleding maakt. De kledingitems van Perla Nera zijn mooi, opvallend en vrouwelijk en altijd aangepast aan de kleuren van dit moment.
Alle ontwerpen van Perla Nera staan bekend om haar fijne stoffen, aangename draagbaarheid en unieke prints en details.  

Perla Nera heeft echte fashion musthaves. De vesten zijn net binnen en nu al razend populair! Verder, mooie glanzende (feestelijke) jasjes, de populaire mooie top de 'de Blouse Bow Tie', hippe jumpsuits, grof gebreide vesten en mooie hippe broeken. Het fijne aan de collectie is dat alle kledingitems makkelijk casual en zakelijk met elkaar te combineren zijn. 

Shop Perla Nera nu online: Fashionize / Perla Nera

Perla Nera heeft een ruime collectie leuke tops. De shirtjes zijn het hele jaar draagbaar. In de zomer met alleen een topje eronder, in de winter met een vest of jasje. De nieuwe collectie voor de lente en zomer van Perla Nera staat online.

Perla Nera fashion tops shirts online

De super betaalbare colberts - blazers van Perla Nera zijn ook ideaal om te hebben. De jasjes kleden netjes af maar zitten heel comfortabel. Bekijk ze online: Perla Nera colberts

perla nera jasje colbert online

Perla Nera verkoopt ook super lekkere baggy broeken. En zoals we van Perla Nera gewend zijn: super betaalbare broeken. Perla Nera heeft mooie skinny jeans en heerlijke stoere modellen. Nieuw in de collectie zijn de joggingbroeken van Perla Nera.

perla nera broek

Vergelijkbare stijl als de kleding van Perla Nera vind je bij Fashionize bij hun andere merken. Wij zijn fan van onderstaande stijlsets. 

hippe damesmode 2016 blauwtintenhippe mode voor hippe meiden

Meer leuke fashion vind je op ZOOK.nl/damesmode. Of bekijk de hele collectie fashion van Perla Nera online.