Mim-Pi zomer

Het kleurrijke label Mim-Pi verkoopt alweer ruim 10 jaar leuke, kleurrijke meisjeskleding. Bekijk nu online de nieuwe collectie van Mim-Pi voor de zomer van 2018.

De lente en zomercollectie van Mim-Pi is verkrijgbaar bij Kleertjes.com - Mim-Pi. De nieuwe collectie meisjeskleding heeft voor het seizoen 2018, zoals we van Mim Pi gewend zijn, weer super kleurrijke meisjeskleding. Opvallend dit zomerseizoen is het gebruik van Spaanse invloeden. Veel rode tinten, met bloemen of rode stippen. Leuk aan het gebruik van deze paar basiskleuren in de collectie meisjeskleding is dat veel rokjes, jurkjes, shirts en accessoires makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Heerlijke kleurrijke meisjeskleding met een stoerder sausje dan vorige collecties meisjeskleding van Mim-Pi. Wij vinden het er top uitzien!

mimpi zomercollectie leuke meisjeskleding kleur rood online

Streepjes, stippen, stoere sokken met lieve rokjes, de combinaties van Mim-Pi zijn leuk!

leuke meisjeskleding kleur rood online

Of combineer het met dit prachtige jurkje van Mim-Pi. De mouwtjes zijn erg mooi afgewerkt en zitten vast heel lekker door dit ruime model. De collectie komt de komende weken binnen, dus houd de site in de gaten voor meer mooie meisjeskleding.

Mim pi spaans jurkje online

En.. een extra reden om deze leuke meisjeskleding te kopen: de kleding van Mim Pi is met de hand gemaakt en duurzaam geproduceerd. Mim Pi werkt met sommige fabrieken in bijvoorbeeld India al ruim 10 jaar. De kledingmakers krijgen een goed loon en de arbeidsomstandigheden zijn goed. De kleding is om vrolijk van te worden, zowel voor ons als voor de makers!

mim pi handgemaakte duurzame meisjeskleding

Meer leuk kinderkleding vind je op ZOOK.nl - kinderkleding. Niet meer verder zoeken, bekijk dan de collectie van Mim-Pi nu online: Mim-Pi kinderkleding