Knuffel met naam

Een leuke knuffel met naam, origineel om als kraamkado te geven. Of gewoon als bijzonder kadootje met de naam van de baby erop geborduurd.

Je hebt verschillende knuffels waarop je de babynaam kunt laten borduren of drukken. Een Nijntje met knuffeldoekje, een heerlijk zachte knuffel van het merk Happy Horse off een mooi tutpopje van het merk Funnies. Bekijk alle opties om een knuffel met naam te laten bedrukken op KoterKado: Knuffel met naam

knuffel met naam

Ook leuk zijn deze konijntjes met naam en de Funnies knuffelbeesten met naam:

knuffel met naam konijntje naamkado baby   knuffelbeest met naam geborduurd

De nieuwe collectie knuffels en tutpopjes die met naam bedrukt kunnen worden zijn ook heel leuk. Je hebt ze in lichtroze met grijs voor de meisjes of in grijs met wit voor jongens (of stoere meisjes). 

knuffel met naam bedrukt kraamkado

Weet je al dat het een meisje wordt, dan kun je ook voor een knuffel in een echte meisjeskleur kiezen. Er zijn leuke nieuwe modellen knuffels binnen, waar de naam op geborduurd kan worden. 

knuffel met naam voor meisje

Bekijk alle modellen (ook verschillende grotes) knuffels en tutpopjes met naam op KoterKado: Knuffel met naam

Meer inspiratie opdoen voor een origineel kraamkado? Kijk op onze overzichtspagina: ZOOK.nl/kraamkado. Meer leuke naamkado's voor babies, leuke webshops en merken vind je op onze pagina: ZOOK.nl/kraamkado-met-naam