Nachtlampje babykamer

Oeh, wat zijn er veel leuke nachtlampjes voor de babykamer. Ben je er al uit wat voor verlichting je op de babykamer wilt? Of doe je online inspiratie op?

Wij hebben wat voorwerk gedaan en online bij verschillende webshops gezocht naar nachtlampjes voor de babykamer. We hebben een paar mooie nachtlampjes gevonden.  Leuk aan een nachtlampje op de babykamer is dat het niet alleen zorgt voor fijn (warm) licht, maar dat het vaak ook een hele leuke eye-catcher is waarmee je de babykamer mooier maakt. De leuke nachtlampjes in de vorm van een ijsje of biscuitje zijn van het Nederlandse merk A Little Lovely Company en hebben we gespot op Wehkamp: nachtlampje ijsje en biscuitje

leuk nachtlampje babykamer

Zo heb je de nachtlampjes van Nijntje, mooi licht van kleur, die net dat extraatje geeft aan de inrichting van de babykamer.

nachtlampje babykamer nijntje wit

Trends op het gebied van nachtlampjes

Je ziet dat er veel keuze is in nachtlampjes voor de babykamer in de vorm van een knuffel of een voorwerp. Zo zie je nu lampen in de vorm van een ananas, maar ook heel origineel zijn de nachtlampjes in de vorm van een gevouwen bootje (de Goodnight Light PaperBoat lamp). Deze boot-lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder volledig wit, wit met geel maar ook lichtblauw en roze. Zo vind je vast een bijzonder lampje die past bij de kleur van de babykamer.

nachtlampje babykamer

bijzonder nachtlampje kinderkamer

Bij PSikhouvanjou.nl verkopen ze hele mooie kleine nachtlampjes van hun eigen merk (voor minder dan een tientje). De kleine lampjes zijn in verschillende hippe vormen en mooie pasteltinten verkrijgbaar. Helemaal van dit moment zijn de kleine ananassen en de leuke sterren. De kleine nachtlampjes werken op batterijen en hoeven dus niet in het stopcontact geplaatst te worden. Ze gaan vanzelf na ongeveer 60 minuten uit. Nachtlampjes psikhouvanjou

nachtlampjes kinderkamer

klein nachtlampje babykamer ster

Ook heel tof, en een echte eye-cather, zijn de lampen van Goodnight Light in de vorm van knuffel bunny's. Deze leuke sfeerlampen voor de babykamer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

lampje babykamer konijn

Goeie sites waar je zeker kunt slagen voor een mooi nachtlampje zijn: FonQ.nl, IkenIk.nl en Wehkamp.
Als je op de links klik, kom je direct op de pagina met verlichting voor de babykamer.

Meer inspiratie voor nachtlampjes opdoen, specifiek voor een jongenskamer, kijk dan hier: babykamer-jongen.nl/lampen